HTML

Csoportterápia

  • Kopó: Annak a paradox helyzetnek mi a feloldása, hogy a felújításhoz tőke kell, az meg az önkormányzatna... (2021.12.21. 01:47) Faszádizmus
  • ATCG: Csak a csönd (2019.07.30. 00:21) Outdoor
  • maroz: @KUNTYI: Ötmillió forintot azért nem akkora kunszt elhasználni, például felteszed a ruletten a pir... (2016.11.25. 05:42) A napelem haszna Magyarországon
  • maroz: @annamanna: Nézd meg, hogy kik és mire használhatják ezt a bringát. Nézd meg a motorját: 0,25 kW a... (2016.04.19. 12:51) Zöld rendszám
  • bontottcsirke: @dr Smittpálelnökúr: Ezaz! Rekesszz ki mindenkit, aki nem a haverod! Így szép a demokrácia. (2016.02.07. 13:02) Demokratikus ellenzék

Egy másik segglyuk

segglyukbanner.png"A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, és senki sem kíváncsi a másikéra."



Irl kommentelnél? Gyere a Gólyába!

golya.jpg

Ambulánsan kezeltek száma

Címkék

alföldi (2) államadósság (1) államcsőd (1) államforma (1) ami még egy blogon is ciki (1) aranyszalag minőség (1) a létezés magyar minősége (15) ballib (13) balliberális értelmiségi elit krémje (2) bizalom (4) bloglossza (31) bürokrácia (1) chiken game (1) cigány (1) civil (17) civilek (6) civil politizálás (1) demokrácia (1) égés (1) egyéb ápoltak (7) egyetemfoglalás (1) életvilág (4) elit (20) ellenzék (1) emlékezés (1) emlékezés-biznisz (1) eperjes károly (1) építészet (1) erkölcs (6) erőss zsolt (1) érték (15) értelmiségi elit (6) etatizmus (2) felelősségvállalás (1) fellegi (1) felsőoktatás (1) fidesz (1) fogyasztóvédelem (2) gasztroezmegaz (1) gasztronómia (4) giró szász (1) gyereknevelés (1) győzelmi jelentés (1) gyurcsány (3) g pont (1) háború (1) hallgatói érdekképviselet (2) hatalom (6) hazugság (1) helyreigazítás (1) hétköznapi apróságok (2) hétvége (17) homofóbia (1) horsefuckers pride (1) igazságosság (1) indulatposzt (1) jobbik (2) jogállam (5) jövőkép (17) kisember (10) kiss péter (1) konzervativizmus (1) kormány (1) kormányzás (3) kövér (1) középosztály (1) kreativitás (2) kultúra (2) lányomnak mondom (1) lázár (1) lengyel lászló (1) levelező tagozat (3) liberális demokrácia (1) lmp (1) magánügy (1) magyar gasztronómiai egyesület (1) magyar narancs (2) matolcsy (1) mazsihiszti (1) média (11) migráció (1) milla (1) mszp (5) munka (1) náci (2) nacionalizmus (1) nemzeti középosztály (1) nyitottakvagyunk (1) oktatás (13) orbánizmus (10) palotaőrség (1) pártállam (3) pártpolitizálás (11) pénzért bármit (1) pintér (1) plágium (2) polgár (1) polgárosodás (3) pozsonyi ádám (1) progresszió (1) rendszerváltás (2) románia (5) schmitt pál (6) selmeczi (1) szabadság (1) szanyi tibor (6) szíria (1) szőkenő (1) tarlós (1) társadalom (25) TGM (1) tudomány (3) tv2 (1) ünnep (4) vágó istván (1) választás (1) vallás (1) vélekedéseink (1) vendégposzt (1) vicc (2) vidéki tanácselnök (1) zárszó (1) zászlóégetés (1) zombiszdsz (1) zsidó (3) Címkefelhő

Házirendetlenség

Csak úgy, miheztartás végett

-Doktor úr, nagyon fog fájni?
-Igen. Mégis, mit képzel, ha jól esne akkor magunknak csinálnánk!

Ezt a blogot magamnak csinálom, hogy jól essen. Ne vedd el ezt tőlem. Ne agitálj, mert nem érdekel. Ne mondd el nekem, hogy elfogult vagyok, mert ezt én is tudom. Igen, ezen a blogon elfogultan írok, ezt nem is tagadom. Azt gondolom ugyanis, hogy jobb, ha felismerem és figyelek a saját elfogultságomra, mint ha letagadnám és állítanám, hogy az elfogult véleményem elfogulatlan.

Ne agitálj, ne próbálj meg legyőzni, hanem beszélgess velem. Ha akarsz. Próbáld megismerni a gondolkodásomat, cserébe én is igyekezni fogok megismerni a tiedet. Attól még nem dől össze a világ, ha ugyanarról a szeletkéjéről te meg én másként gondolkodunk. 

Ha beszélgetni szeretnél velem, akkor vedd figyelembe, hogy engem a dolgok érdekelnek és nem annyira a vélemények. Épeszűbbnek tartom magukról a dolgokról beszélgetni, vitázni, mint a véleményekről.

Nem különösebben zavar, ha minősítesz, nem szeretnék innen semmit se kitörölni, se kitiltani senkit, de arra kérlek, hogy a többi ápoltat ne minősítsd. Szeretném, ha ez egy komfortos diliház maradna, zártosztály nélkül.  

Köszönöm, és érezd rosszul magad nálunk!

Csapataink harcban állnak, a szanhedrin a helyén van

2013.05.04. 12:04 | maroz | 37 komment

Címkék: elit zsidó jogállam

Szövetségesünk, Orbán Viktor Úr Őexcellenciájának csapatai pedig délről, keletről, északról, de leginkább nyugatról megindultak a felszabadításunkra. Éljen és virágozzék. Jövőre már ünneplünk, hazánk antiszemitizmus alóli felszabadításának ünnepe lészen ezen túl a május negyedike, megannyi kis liberális fogja lelkesen koszorúzni a nagy felszabadító akármijét, húszméteres Pintér-szobor az M1-M7 közös bevezető szakaszán, plusz valami a Ferih... basszam, szóval a Liszt Ferenc airportra is, mert azért illő gondolni azon hazai anti-antiizékre is, akiknek ugyan térkép e táj, de azért időnként rövid látogatásra a maguk fizikai valójában is leereszkednek közénk. Mondjuk egy Selmeczi-mellszobor, valahol bent, hogy a chek-in és a várakozás között el lehessen rebegni előtte egy hálaadó akármit, ez a minimum, amennyit megérdemel a hazánkat az antiszemitizmus alól végérvényesen felszabadító dicső erő.

Nem egyszerű ez az élet, de hát mikor volt az. Pláne nem egyszerű Nemigazországban, de nem úgy, ahogyan a Másik Nagy Demokrata mondta, itt nem az a baj, hogy nem igaz állításokkal választást lehet nyerni, hanem az, hogy mára már egy állítás igazságtartalma minden, de minden relevanciáját elvesztette, hiszen egészen egyszerűen nincsenek eszközeink arra, hogy ilyen dilemmákat (igaz-e, vagy hamis) eldöntsünk. Nincs meg hozzá a köznyelv, nincs fórum, ahol állítás feszülhetne állításnak és nincsen az egészre úgy komolyabban igény sem, ami helyette van az az, hogy makogó idióták magyarázzák a vakoknak, hogy milyen szép is a hajnal, és a vakok ezt készséggel el is hiszik, már ugye azt, amit a saját idiótájuk magyaráz, a jó idióta (igényesebb vakok szerint: a másik idiótájánál azért még mindig jobb idióta), akinek a magyarázása ugyan nem segít jobban megérteni a hajnalt, de legalább hitet ad. Hitet ahhoz, hogy a másikat őszintébben, tisztább szívvel gyűlölhessük, mire fel az igazság elkurjantja magát: hinaus mit uns!, és Battonyánál vert seregként kihátrál az országból.

Szabad-e egy igaz országban nemszeretni a zsidókat? Szabad-e utálni, haragudni, horribile dictu, gyűlölni zsidót, zsidókat, sztereotípiákat, melyek zsidószerűek? Szabad-e rossz véleménnyel lenni Izraelről? Szabad-e egy igaz országban szabadnak lenni? Szabad-e Nemigazországban szabadnak lenni? Szabad-e...? A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el az Alaptörvényt, vagy kérdezze meg orbánviktorát, fideszét.

A fenti kérdést illetően Nemigazországban sűrűn feszül egymásnak két lükeség: bezzegamerikában! vs. bezzegnémetországban!, mintha mi már csak annyiban különböznénk akár Németországtól, akár az Egyesült Államoktól, hogy nálunk a véleménynyilvánítás szabadsága egy elenyészően csekély mértékben másként van gondolva, mint előbbiekben. Ostoba, doktriner álláspont, hiszen pont azt nem veszi figyelembe, ami a lényeg, hogy a problémák kezelésére nem egy, nem kettő, hanem tán még ennél is több, egyaránt jóként elgondolható módszer létezik, és ezek közül lehetne akár ésszerűen is választani, esetleg ötvözni őket, már ugye ha nem lennénk Nemigazország és képesek lennénk artikuláltan is beszélgetni ilyesmikről. De azok vagyunk, és nem lehet.

Egyik irányból meggátolja ezt az a szerencsétlen hülye, aki mára már szinte gyógyíthatatlanul belebetegedett a rettegésbe, félti a státuszát, fenyegetve érzi az identitását, és mivel a félelem csak egy hajszálnyira van a gyűlölettől ezért ő ragaszkodna ahhoz, hogy szabadon gyűlölhessen. Nem bír, nem képes eljutni oda, hogy a szabadság azt jelenti, hogy nemfélni is szabadságomban áll, és a nemfélés szabadságából logikusan következne a nemgyűlölés szabadsága is.

A másik irányból egy másik szerencsétlen hülye gátolja a beszélgetést, aki talán még a másik oldali rettegőnél is jobban retteg, félti a státuszát, félti a kiváltságait és félti azt a vélt és időnként valós kulturális szupremációját, amelyet a létező szocializmustól kapott, mint az uralkodás egyik igen kiváló eszközét. Ez a hülye a következő, roppant egyszerű módon akadályozza meg a beszélgetést: ha valaki konkrétan felvetne bármi olyasmit, amiben akár csak érintőlegesen is szerepelnek zsidók, akkor a konkrét felvetés megvizsgálása helyett felmászik a lehető legnagyobb morális talapzatra és onnan nyilatkoztat ki, hogy NEM!, ilyesmiről beszélni nem szabad, mert az én nagyszüleimet elvitték Auschwitzba!

A saját felmenőinek a hullájával takarózva igyekszik védeni a státuszát és a kiváltságait, és mindeközben magát jó embernek, humanistának, időnként liberálisnak gondolja el. Mi ez, ha nem nettó hullagyalázás? Holokauszt-takaró, melyet bármikor magára ránt, ha. És magára ránt, sűrűn, mert ő sem mer szabadnak lenni, nemfélni, nemgyűlölni. Ha a holokauszt-tagadás büntethető, ez miért nem? Igényem, az lenne rá (nem lenne).  

Körbeféljük egymást.

Nekem kifejezetten ellenszenves ez a vasárnap kezdődő budapesti zsidó világakármi. Nem azért, mert van, hanem ahogyan van. Vanni vanjon, ezt még leírni se nagyon szerettem volna, mert annyira triviálisnak tartom, de Nemigazországban sajnos le kell írni triviálisnak tartott dolgokat is, nem mintha lenne bármiféle értelme, de mégis. Szóval azt nyilatkozta valahol ez a misztikus világszanhedrin, hogy azért jön Magyarországra, mert itt a világon a legnagyobb az antiszemitizmus, és azért. Jó, de tényleg, miért is? Bazdmegből? Csakazértis? Osztán ha egy goj bazdmegből bemegy a zsinagógába csurdé fejjel és akkurát nekiáll szalonnázni, akkor mi van? Akkor az már ugye aaaaannntiiiiszemitizmus, bis zum tövig? Szóval: miért? Miért nem lehet erre a "miért?"-re egy értelmes, érthető választ adni, esetleg elbeszélgetni róla? Arról, hogy most, itt, ebben az országban miért így, miért ez a magyarázat? A klasszikus bonmó szerint ugyanis az antiszemitizmushoz nincs is szükség zsidóra, és nekem eléggé meggyőződésem, hogy Magyarországon mostanság inkább ez van, tehát az antiszemitizmus valójában nem is a konkrét zsidók ellen irányul, hanem a zsidó, mint jelkép ellen. Lehetne ez a jelkép a rézfaszú bagoly is, de nem az, és egyrészt erre is van érthető, elfogadható magyarázat, másrészt pedig ezt még a belvárosi antifasiszták sem szeretnék, hiszen melyikük tudna felmutatni egy meghurcolt rézfaszúbagoly-felmenőt, ugye.

A zsidó mifelénk jelkép, ő az, aki a polgárosodás útján éppen csak elindulni készülődő kisembert felülről fenyegeti. Miatta retteg, hogy nem bír feljebb lépni, sőt, egészen komolynak érzi a lecsúszás kockázatát, azt, hogy még az eddig szerzetteket is elveszítheti. A zsidó, mint jelkép az, aki nem csak a státuszát, az egzisztenciáját fenyegeti, hanem az identitását is. Miatta nem lehet ő a saját hazájában magyar. De ismétlem, ennek konkrétan a zsidó nem oka, így aki a problémát tényleg meg szeretné érteni, annak illene megpróbálnia meglelni az igazi okokat is. Persze ez már egy kényes kérdés, hiszen itten egy óvatlan pillanatban olyasmi is felmerülhetne, hogy nem-e, esetleg-e, de tényleg csak éppen-éppen a szóban forgó tisztelt elit felelőssége-e is mindez. Hogy a picsánkat mereszteni a körúton belüli jólétben tényleg remek dolog, irigy is vagyok marhára, de hogy ezért cserébe ezt-azt. Legalább néha kimozdulni és rácsodálkozni, hogy nézd, bazdmeg, hát nem emberek élnek Kerekiben is, akiknek problémájuk számos és nem mind náci, aki ezekre a számos problémákra nem túl körútonbelüli-konform válaszokat ad, és esetleg eltöprengeni rajta, hogy ezen emberek lenácizásán, leüvöltésén, kirekesztésén túl, helyett, lehetne-e (lehetne) valahogyan másként viszonyulni hozzájuk.

Ráadásul ez a zsidó, mint a félelem okának a hamis materializációja sajnos nem is csak annyira a jobboldalinak (szélső) mondott pártok támogatóinak a kedvenc rémképe. Hogy mennyire elvont ez a fenyegető zsidó azt talán az is alátámasztja, hogy konkrét zsidót szomszédjának még a jobbikos szavazók 51%-a is simán elfogadna. Cigányt ennél lényegesen kevesebb, de most ezt hagynám is, nem egy nagyhatalmú cigányszervezet tart bazdmegkongresszust Budapesten, hanem. Szóval megfordítva, a jobbikos szavazók 49%-a nem örülne egy zsidó szomszédnak. Igen ám, de a fideszes szavazók 34%-a is pontosan ugyanígy érez. Ők is nácik, jut eszembe, no, akkor nézzük a szocikat: 31%! Ők a pártok által meghülyített polgártársaink, ezzel szemben azok közül, akiknek nincs kedvenc pártjuk, vagy nem árulják el, hogy melyik az, nos, ezen részhalmazból is bizony a 35% úgy vélekedik, hogy neki aztán nem kell zsidó szomszéd. Hihető, hogy ez a csomó ember mind-mind vérbő náci, és tényleg a zsidó a valódi problémája? Hihető, persze, Nemigazországban minden további nélkül hihető.

Van még itt ez a másik félelem, hogy jönnek a zsidók és az izraeliek, akik a jövőben le fognak tömegesen telepedni nálunk, tehát egészen konkrétan attól is rettegünk, hogy jönnek ezek és eleszik előlünk a mindennapi betevő lebensraumot. Hiszi ezt a jobbik szavazóinak a fele. De vajon mennyien hiszik el ugyanezt a fidesz támogatói közül? Nos, a fideszesek 30%-a is így véli, és akkor bikkfangok nélkül jöjjenek a szocik mutatói: 28%. Ismétlem, ennyi azoknak az aránya, akik elhiszik, hogy a közeljövőben zsidók és izraeliek tömegesen le fognak telepedni Magyarországon. Hihető, hogy ilyen rengeteg rettegő tényleg a zsidóktól fél? Hihető, hogy ebben a problémahalmazban tényleg a szimbólumon túl is, effektíve ott vannak a zsidók? Szerintem nem.

De akkor meg mi a faszt keres Budapesten ez a kibaszott zsidóvilágakármi ekkora pofával?

Mi másra lehet jutni, mint arra, hogy spanok ők a belvárosi liberálisainkkal, és ugyanúgy, mint azok emezek is ívesen szarnak a magyar társadalomra, szarnak a problémáinkra, szarnak a félelmeinkre és a kilátástalanság, a reménytelenség szülte elkeseredett és emiatt ostoba reakcióink kiváltó okaira, szarnak ők ránk, magyarországi emberekre, Magyarország alatt értsd Magyarországot, nekik csak a saját kis világképük a fontos, a felsőbbrendűség tudata, hogy ők akkor is idejönnek, ha úgymond nálunk tombol az antiszemitizmus, mert ők kemény csávók, benzint isznak és lepisálják a tábortüzünket, már ugye ha Orbán Pintérei közben engedelmesen lefognak bárkit, aki - hangsúlyozom - hasonló ostobasággal próbálna meg reagálni erre az ostobaságra. Hogy ez Orbánnak miért jó, arra lennének ötleteim, de ezt most hagynám, nem érdekes. Mint ahogyan az sem érdekes, ahogyan a kedves belvárosi liberális afféle jó repedtsarkúként cuppogva csókolgatja a strici kezét ha az történetesen a száz pofon után ad neki egy cirógatást is, miközben persze a pénzét ugyanúgy elveszi. 

Az érdekes az, hogy holnap ülésezik Budapesten a zsidó világszanhedrin, a Jobbik igyekszik a tábortüzüknél sütögetni a maga szalonnáját, Orbán dettó, aki eddig ingadozott az mindettől kap egy jó kis megerősítést, lám, tényleg lehet abban valami, hogy ezek a kampósorrúak a világ valódi urai, a félelmek és annak a rossz kivetülései maradnak vagy fokozódnak, a jogállam nevű fogalom Nemigazországban új értelmet nyer, szóval a fasza kivan mindenkinek, ausgenommen a zsidókat és a belvárosi liberálist.

Na, kik jártak megint jól?

37 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kakukkfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr475280503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.05.04. 13:40:49

Egy ilyen zsidó világkongresszusnak mi a deklarált értelme tulajdonképpen?

maroz 2013.05.04. 14:08:16

@agresszív kismalac: Fogalmam sincs. Gondolom valami hasonló, mint az ilyen összmagyar világösszejöveteleknek, csak pár nagyságrenddel több annál, dollárban. :)

maroz 2013.05.04. 18:01:51

@agresszív kismalac: Közben megnéztem az index videóját a mégiscsak megtartott tüntiről, hát, mit mondjak, sikerült megtalálni a tömegecskéből a lehető legkevesebb fogú és vélhetőleg az alkoholtól leginkább sújtott agyú embert és az orra alá dugni a mikrofont. Ügyes, a hírtévé is tanulhatna tőlük. :)

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.05. 01:41:57

"Na, kik jártak megint jól?"

A zsidók szerintem nem...

Különben ha hiszünk a sztereotípiáknak, akkor a zsidó szomszéd azt jelenti, hogy elit vagy legalábbis jó helyen lakunk, a lakosság... ööö... szociokulturális összetétele, ahogy egy polkorrekt ingatlanos mondaná, nyugodt környéket biztosít, jó bölcsi, ovi, suli van a gyerekeknek - vagyis aki hisz a sztereotípiáknak, az igenis zsidó szomszédot akar! :)

maroz 2013.05.05. 07:03:06

@Holger Hartland: De hát Magyarországon nincsenek is zsidók! Már úgy értem Magyarországot, hogy Magyarország. Az én falumban a köztudomásom szerint például több a buzi, mint a zsidó. ;)

Elgondolkodtam azon, hogy mit csinálhat nálunk egy antiszemita, ha szintet szeretne ugrani és gyakorló antiszemita lenni. Petíciót ír az országgyűlési képviselőjének egy kis zsidóimport érdekében? :)

maroz 2013.05.05. 07:07:50

@Holger Hartland: Amúgy meg a belvárosi liberális az, aki megint jól járt, mert mindent megkapott: egy kurta liezonra a Tilcsák Beát, az indexes vágóképet a fogatlan és félhülye náci tüntetőről, a mainstream európai médiából a visszajelzést, hogy Magyarországon TOMBOL az antiszemitizmus, és persze a végén megkapja Laudert is, laudetur, ámen. Lám, nagy Jézus ez az Orbán, negatív számú halból is mennyi embert képes jóllakatni. :)

tarackos 2013.05.05. 12:31:16

@maroz: Szerintem is fel van fújva a téma. Egyrészt értem én, régi sérelmek, meg szóljunk időben mielőtt újra baj történik. Viszont 20 év után elég egyértelmű: ez így túl hangos de legalább nem működik.

Másrészt zsidók nélkül max. szavakban lehet antiszemitának lenni a tettekhez kellene a tárgy is. Mondjuk temetők, szobrok egyebek azért országszerte akadnak.

Szvsz ez uolyan pótcselekvés, mint a komcsizás. Szűk körben páran azóta kezdtek zsidózni mióta nem tudnak hitelesen komcsizni. Mert a komcsik sehol sincsenek és még sincs feritél. Hát akkor biztos kell legyen vmi szuperhatalom, csak is miatta mehet nekünk rosszul.

Ha jóindulatú vagyok azt mondom azért jöttek ide mert ők sem értik mi folyik itt. Abban viszont kételkedem akad e vki aki elmagyarázza...

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.05. 13:23:21

@maroz: "De hát Magyarországon nincsenek is zsidók!"

Azért én tudnék mutatni, főleg a körúton kívül, de belül is... Egyébként meg nem te mondtad, hogy ez valami szimbolikus izé? (Igen, szerintem is az.)

"a belvárosi liberális az, aki megint jól járt"

Ő csak egy kicsit. Aki a legjobban járt, az a Fidesz és Orbán Viktor. Csinnadratta mellett játszhat jó királyt.

maroz 2013.05.05. 13:35:32

@Holger Hartland: Persze, pont azért gondolom szimbolikusnak, mert Budapest kivételével nem nagyon találtam Magyarországon olyant, hogy konkrétan tudna mutatni bárki is zsidót, akit igény esetén egy gyakorló antiszemita felkereshetne.

Ezzel szemben szinte napi tapasztalásom, hogy a félelem szülte gyűlölet és a beszűkültség teremtette intolerancia egészen konkrét embereknek okoz napi szinten teljesen konkrét sérelmeket, fájdalmakat. Csak sajnos ezek a rétegek egészen elenyésző számban tudnak csak felmutatni milliárdosokat, világkongresszusokat sem rendeznek, ahová még egy Orbán Viktornak is illő illedelmesen viselkedve elmennie, no meg ezek az ügyek nagyon összetettek, nagyon bonyolultak, nem lehet pár egyszerű szimbólummal leírni őket, marad tehát a náciveszély, mert azt a legbutább wannabe belvárosi liberális is megérti.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.05.05. 13:48:23

@maroz: Konkrétan:
http://hu.metapedia.org/wiki/Zsidók_a_magyar_közéletben_(m-z)
Útmutató egységsugarú antiszemiták részére.

maroz 2013.05.05. 14:00:22

@agresszív kismalac: Olyan adatbázis kéne, ahol lehet irányítószámra is keresni és akkor már egy picit közelebb jutnánk az én "konkrétan"-omhoz. Ezzel szemben bőven ismerek olyan embereket, akiket teljesen hétköznapi módon ért aljas megalázás, nő, akit ver a partnere, alkalmazott, akire egy elvileg szimmetrikus kapcsolatban úgy tekintenek és úgy is kezelik, mint jobbágyot, gyerek, akit a korlátozott érdekérvényesítő képessége miatt bántanak, szegény, akit a szegénysége miatt, cigány, akit a cigánysága miatt, és így tovább. De ismétlem, mindez nem tétel, nálunk csak a náci a tétel, meg a zsidó, meg az úgymond igen súlyos antiszemitizmus. Hogy szopná le az összes rózsadombi liberális a szimbolámat.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.05.05. 18:23:37

@maroz: Jaj, ne is mondd! Ma simán kirúgathattam volna magam jotunderrel, ha nem vagyok olyan lusta. Nagyon mulatságos társalgást folytatott odaát. Megcsinálta a napomat.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.05.05. 18:30:46

@maroz: Hát a metapédia elég kezdetleges ebből a szempontból. Csak szórványosan említik, ha valamelyik zsidó cigány, vagy buzi is egyúttal. Irányítószámra pedig végképp nem lehet keresni. Lehet, hogy ez még csak afféle β-verzió.

maroz 2013.05.05. 19:42:40

@agresszív kismalac: Ezt nézd meg:

www.youtube.com/watch?v=jsvYjFg4feE&feature=youtu.be

Toboroznak, építkeznek, megszólítják a fiatalokat, és nem csak a körúton belül. A mi majmaink pedig rázzák a rácsot ahogyan huszonsokéve, hogy náci!, náci! Kell ide egy újabb kétharmad Orbánnak, mert tényleg úgy néz ki, hogy amíg ennek a mostani balliberális elitnek tényleg fel nem verik effektíve is a seggébe azt az agyoncsókolgatott dávidcsillagját addig se átgondolni és változtatni a viszonyulásán, de se eltakarodni a picsába nem fog.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.05.05. 20:21:32

@maroz: Hozhatnék erre kézenfekvő párhuzamot, de nem akarok. Nem ez a lényeg, hanem, amit te is leírtál. Hogy amit a teljes baloldal csinál kommunikáció címén, az még a nullánál is kevesebb.
Ceterum censeo, Mesterházy húzzon a picsába.

maroz 2013.05.05. 22:11:01

@agresszív kismalac: Most látom, hogy még Szanyi is megmondta a tutifrankót, jelesül, hogy a rasszistákat péppé kell verni. Hát, a fene tudja, én nem szívesen élnék egy olyan országban, ahol egy Szanyi dönti el, hogy ki a rasszista és ki nem.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.05.07. 08:51:43

@maroz: Szvsz a tüneti kezelés csak súlyosbítja a bajt. Ha a leprásra ráhúzok egy zsákot, attól még leprás marad.
De ezzel együtt Szanyi legalább tesz valamit. Aztán ezt mindenki megítélheti. Churchillnek volt egy mondása: "A Downing street 10. előtt megállt egy üres taxi, és kiszállt belőle Clem Attlee."
Szerencsés fickó- nem ismerte Mesterházyt.

maroz 2013.05.07. 09:16:47

@agresszív kismalac: Ez a "legalább tesz valamit" bennem mindig azt a klasszikus falfirkát idézi meg, mely szerint harcolni a békéért olyan, mint baszni a szüzességért.

De hát semmi baj, amíg a fidesznek és a jobbiknak szinte pontosan kétszer annyi támogatója van, mint az összes kibaszott többinek, addig tényleg semmi baj, lehet nyomatni bátran és erőből ugyanazt a lemezt, amelyiket huszonsokéve nyomatnak, minden náciirtó belvárosi düh hoz egy kicsit a jobboldalnak, és olyan aranyoska lesz majd 2014-től nézni, ahogyan Szanyi, egy törpepárt csáknorrisza és Kettes, egy marginális blog időnként materializálódó úristene széklábakkal és söröskorsóval péppé verik a rasszistákat.

A Mandineren kacarásznak azon, hogy Brüsszelből nem látni el idáig, Budapestet összekeverik Kolozsvárral, nagy kaland, hiszen ha a Körúton belülről Izsákig sem lát el a tökig européer értelmiségi elitünk, akkor min csodálkozunk? Ha Sajtószabadságpuska kedvenc lapja minden további nélkül lehozza, hogy Szatmár egy kis erdélyi falu, akkor tényleg, miért is ne látszódhatna Brüsszelből úgy, hogy Budapest, Kolozsvár ganz egál?

A fő, hogy pépesre verjünk minden rasszistát, és olyan lesz az életünk, mint egy tábla finom svájcicsoki. :))))

maroz 2013.05.07. 10:12:59

@agresszív kismalac: Na, hogy ne panaszkoggy a semmittevésre:

www.origo.hu/itthon/20130507-ertelmisegiekkel-egyeztetett-mesterhazy-attila.html

Meghatározó értelmiségi. Hogy mégis, mit határoz meg, azt nem firtatnám, hiszen három pont is meghatároz valamit, de már kettő is, szóval Mesterházy találkozott ezekkel a meghatározó izékkel, és ettől teljesen meg lehet nyugodni, egészen biztosan nincs veszélyben az az öt százalék. Na jó, egy kicsit még csiszolni kell a kampánytechnikát, még nagyobb szerepet szánni a zinternetnek és a fészbúknak, ukáz: elvtársak, írjatok még több nácizós posztokat, és a Haza fényre derül!

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.05.07. 10:59:11

@maroz: Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy ezt a hülyét Orbán pénzeli.

maroz 2013.05.07. 11:17:36

@agresszív kismalac: Egyre nyilvánvalóbb, hogy itt már a hümm-hümm oldalon mindenki a túlélésre játszik. Azért azt lássuk be, hogy ez a pártpolitizálás valahol egy megélhetési dolog is, amiből persze elvileg ki lehet szállni, de talán nem ilyenkor, négy év ellenzék, illetve négy év kétharmados Orbán-kormány után, mert azt azért nem könnyű elképzelni, hogy ezekért a másodlagos frissességű szoci pártpolitikusokért és kapcsolt részeikért annyira nagyon kapkodnának a piacon. Deathmatch, ezek valójában egymással küzdenek, nem Orbánnal. Csak húznának már bele, amék pusztul kész haszon, de legyünk már minél hamarább túl rajta, hátha akkor talán valami.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.05.07. 11:27:14

Egyúttal követelem, hogy Mesterházy mondjon le az Attila keresztnév használatáról!
Tényleg nekünk, többieknek kínos már.

maroz 2013.05.10. 16:30:58

index.hu/belfold/2013/05/10/megteptek_a_mazsihisz-elnok_szakallat/

Bréking, Feldmájer pofaszőrét megcibálták, még mondja valaki, hogy Magyarországon nincs tomboló antiszemitizmus! :))))))))

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.10. 21:11:08

@maroz: Milyen pikáns eset. Egy eseményből két cím is előállítható:

1) "Botrány! Megtépték a zsidó vezető szakállát"

2) "Botrány! Fizikailag bántalmazta vitapartnerét a zsidó szervezet tisztségviselője"

A feldmájeri szakáll megcibálója ugyanis Eliezer Gilad volt, egy zsidó alapítvány egyik tisztségviselője, akinek Feldmájerrel, khm, elszámolási vitái vannak.

Kommentár nélkül ajánlott olvasmányok, sponsored by google:

www.szombat.org/archivum/volt-itt-egy-ember%E2%80%A6-2001-december-6-an-ulesezett-a-magyarorszagi-zsido-orokseg-kozalapitvany-mazsok-kuratoriuma-1352774048

www.miep.hu/fuggetlenseg/2007/november/16/7.htm

maroz 2013.05.11. 07:34:16

@Holger Hartland:

-Mert ki a mi igazi ellenségünk?
-A mazsihisz! A bözsöhisz!
-Neeeeem!!! A nagy, közös ellenségünk ki???
-A Mazsök!!!
-Neeeeem, hanem az antiszemiták!!!
-Jaaa... nahát... tényleg, az antiszemiták!

:)))

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.05.11. 11:51:05

off Orbán Ráhel, 'c' nélkül off vége

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.05.11. 11:56:06

Na, most ez nem a zsidókról jutott eszembe.

maroz 2013.05.11. 12:36:30

@agresszív kismalac: Récsöl. :)

Pedig lám, még hozzá se látott rendesen a honi gasztronómia gatyába rázásához máris ott vagyunk a nyújorktájmszban:

travel.nytimes.com/2013/05/12/travel/tasting-modern-hungarian-in-budapest.html?pagewanted=1&_r=1

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.05.11. 13:49:23

@maroz: Úgy néz ki, indítok egy étteremkritikus rovatot (Pettyegetett kiszolgálás).
Alkalomadtán beszállhatnál. Én viszem a röfögős vonalat, te lehetnél a szarvasgombás.

maroz 2013.05.11. 15:07:40

@agresszív kismalac: Az ilyesmitől engem mindig az tart vissza, hogy pár sor megírása után rádöbbenek: atyavilág, én ehhez TÉNYLEG nem értek. :))))

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.05.11. 17:02:12

@maroz: Az evéshez?
(Alternatív fölhorkanás: Ehhez???:-))

maroz 2013.05.11. 19:18:37

@agresszív kismalac: Az egy komoly művészet, plusz van mögötte egy csomó tudomány is, szóval szerintem nem annyira ördögtől való felvetni ezt a hozzáértés-dolgot. :)

vicc: Tud ön zongorázni? Lehet, még nem próbáltam.

Lám, a medvehagymáról is szerettem volna írni egy nagyon személyes hangvételű posztot, aztán még ahhoz sem lett elég lelkierőm. Valahogy elment a kedvem ettől az egésztől, amikor meg mégis lenne valamekkora késztetésem az írásra olyankor meg bevillan, hogy no, megírom, aztán majd ideeszi a fene valamelyik gyakorló lelkibeteget arról a másik helyről, és hát hiányzik az nekem?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.05.11. 20:25:09

@maroz: Nem hiszem, hogy ne lehetne hétköznapi, "hályogkovács" módon írni a gasztr... a kajálásról.
Ezt a lelkibeteges dolgot nem teljesen értem, de úgy gondolom, a folyón akkor kell átkelni, mikor odaérsz (ezt a közhelyszótárba' olvastam).

maroz 2013.05.11. 21:40:41

@agresszív kismalac: Persze, lehet, már ugye úgy általában. Én csak annyit mondtam, hogy nekem nem nagyon menne. Megnéz az ember egy ilyent, és utána már nem nagyon van kedve hályogkovács módra írogatni:

vimeo.com/28030554

És akkor ugye még egy szót sem szóltam Blumenthal római vacsorájáról. :)

maroz 2013.05.22. 15:36:10

Ez még illik ide:

www.szombat.org/politika/a-sip-utcai-kadar-rendszer

Szóval ha egy zsidó használja politikai-hatalmi csatározásaiban nettó haszonszerzésre a holokausztot az teljesen rendben lévő, de ha ezt valaki nem találja ízlésesnek az antiszemita.

De a lényeg ez:

"Akit az utóbbi mégis érdekel, az a létező antiszemitizmus miatt tartózkodik a hangos bírálattól, legfeljebb csöndes utálattal elfordul."

Tehát az antiszemitizmus mértékét felnagyítani annak az érdeke, aki az "ostromlott vár"-effektust szeretné megképezni azért, hogy senki ne merészelje az ő hatalmát kikezdeni. Kohn bácsi, mit mondjak, ravasz! :)
süti beállítások módosítása