HTML

Csoportterápia

  • Kopó: Annak a paradox helyzetnek mi a feloldása, hogy a felújításhoz tőke kell, az meg az önkormányzatna... (2021.12.21. 01:47) Faszádizmus
  • ATCG: Csak a csönd (2019.07.30. 00:21) Outdoor
  • maroz: @KUNTYI: Ötmillió forintot azért nem akkora kunszt elhasználni, például felteszed a ruletten a pir... (2016.11.25. 05:42) A napelem haszna Magyarországon
  • maroz: @annamanna: Nézd meg, hogy kik és mire használhatják ezt a bringát. Nézd meg a motorját: 0,25 kW a... (2016.04.19. 12:51) Zöld rendszám
  • bontottcsirke: @dr Smittpálelnökúr: Ezaz! Rekesszz ki mindenkit, aki nem a haverod! Így szép a demokrácia. (2016.02.07. 13:02) Demokratikus ellenzék

Egy másik segglyuk

segglyukbanner.png"A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, és senki sem kíváncsi a másikéra."



Irl kommentelnél? Gyere a Gólyába!

golya.jpg

Ambulánsan kezeltek száma

Címkék

alföldi (2) államadósság (1) államcsőd (1) államforma (1) ami még egy blogon is ciki (1) aranyszalag minőség (1) a létezés magyar minősége (15) ballib (13) balliberális értelmiségi elit krémje (2) bizalom (4) bloglossza (31) bürokrácia (1) chiken game (1) cigány (1) civil (17) civilek (6) civil politizálás (1) demokrácia (1) égés (1) egyéb ápoltak (7) egyetemfoglalás (1) életvilág (4) elit (20) ellenzék (1) emlékezés (1) emlékezés-biznisz (1) eperjes károly (1) építészet (1) erkölcs (6) erőss zsolt (1) érték (15) értelmiségi elit (6) etatizmus (2) felelősségvállalás (1) fellegi (1) felsőoktatás (1) fidesz (1) fogyasztóvédelem (2) gasztroezmegaz (1) gasztronómia (4) giró szász (1) gyereknevelés (1) győzelmi jelentés (1) gyurcsány (3) g pont (1) háború (1) hallgatói érdekképviselet (2) hatalom (6) hazugság (1) helyreigazítás (1) hétköznapi apróságok (2) hétvége (17) homofóbia (1) horsefuckers pride (1) igazságosság (1) indulatposzt (1) jobbik (2) jogállam (5) jövőkép (17) kisember (10) kiss péter (1) konzervativizmus (1) kormány (1) kormányzás (3) kövér (1) középosztály (1) kreativitás (2) kultúra (2) lányomnak mondom (1) lázár (1) lengyel lászló (1) levelező tagozat (3) liberális demokrácia (1) lmp (1) magánügy (1) magyar gasztronómiai egyesület (1) magyar narancs (2) matolcsy (1) mazsihiszti (1) média (11) migráció (1) milla (1) mszp (5) munka (1) náci (2) nacionalizmus (1) nemzeti középosztály (1) nyitottakvagyunk (1) oktatás (13) orbánizmus (10) palotaőrség (1) pártállam (3) pártpolitizálás (11) pénzért bármit (1) pintér (1) plágium (2) polgár (1) polgárosodás (3) pozsonyi ádám (1) progresszió (1) rendszerváltás (2) románia (5) schmitt pál (6) selmeczi (1) szabadság (1) szanyi tibor (6) szíria (1) szőkenő (1) tarlós (1) társadalom (25) TGM (1) tudomány (3) tv2 (1) ünnep (4) vágó istván (1) választás (1) vallás (1) vélekedéseink (1) vendégposzt (1) vicc (2) vidéki tanácselnök (1) zárszó (1) zászlóégetés (1) zombiszdsz (1) zsidó (3) Címkefelhő

Házirendetlenség

Csak úgy, miheztartás végett

-Doktor úr, nagyon fog fájni?
-Igen. Mégis, mit képzel, ha jól esne akkor magunknak csinálnánk!

Ezt a blogot magamnak csinálom, hogy jól essen. Ne vedd el ezt tőlem. Ne agitálj, mert nem érdekel. Ne mondd el nekem, hogy elfogult vagyok, mert ezt én is tudom. Igen, ezen a blogon elfogultan írok, ezt nem is tagadom. Azt gondolom ugyanis, hogy jobb, ha felismerem és figyelek a saját elfogultságomra, mint ha letagadnám és állítanám, hogy az elfogult véleményem elfogulatlan.

Ne agitálj, ne próbálj meg legyőzni, hanem beszélgess velem. Ha akarsz. Próbáld megismerni a gondolkodásomat, cserébe én is igyekezni fogok megismerni a tiedet. Attól még nem dől össze a világ, ha ugyanarról a szeletkéjéről te meg én másként gondolkodunk. 

Ha beszélgetni szeretnél velem, akkor vedd figyelembe, hogy engem a dolgok érdekelnek és nem annyira a vélemények. Épeszűbbnek tartom magukról a dolgokról beszélgetni, vitázni, mint a véleményekről.

Nem különösebben zavar, ha minősítesz, nem szeretnék innen semmit se kitörölni, se kitiltani senkit, de arra kérlek, hogy a többi ápoltat ne minősítsd. Szeretném, ha ez egy komfortos diliház maradna, zártosztály nélkül.  

Köszönöm, és érezd rosszul magad nálunk!

A zombik támadása

2013.11.29. 09:20 | maroz | 2 komment

Címkék: a létezés magyar minősége zombiszdsz

A tragikomikus körülmények között elpusztult SZDSZ oszladozó hullái vissza-visszatérnek közénk (talán) még egy utolsót kísérteni. Öröm nézni, ahogyan formálódik a sereg, a sok ismert belvárosi liberális zombihoz hozzácsapódnak mindenféle egyéb misztikus lények, más kriptákból előbújt élőhalottak, már bizonyított és potenciális futóbolondok, valamint ifjú szerelmesek és ez a formálódó sereg nekilát bőszen menetelni.  

Tetemkezük érzékenyen rajta az ország ütőerén, fogják a legsúlyosabb problémáinkat. Pár napja még Teczár Szilárd hasznos idióta bőrét nyúzták le az ifjúzombik lobogónak, és lássuk be, már maga a belvárosi romkocsma is egy fontos, országos problémánk, a dzsídípínövekedés motorja, országunk imázsa, ahogyan azt már sokan mások is megénekelték, értik, megénekelték!!4!!!, persze ez a gender-vonal ennél azért még súlyosabb, Battonyától Nemesmedvesig teríti be a probléma kicsiny országunkat, már ugye kivéve azon egyéb helyeket, ahol létezik ugyan a romkocsma, de külön írva.

És amikor már azt hinné az ember, hogy az élőholtak problémaérzékenysége több meglepetést már nem tud okozni becammog egy több kriptát megjárt Helmeczy és kivágja az asztalra a royal pimpőkét. Mi a legújabb országos nagy fájdalmuk? Hát az, hogy a cukiaranyospofi Bajnai ellen bértüntető fideszes haramiák gágogásra kényszerítették a libákat. Amiért ő feljelentést tesz az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál. Ja, bocs, nem ott, ez egy csúnya, szexista vicc volt, én kérek elnézést érte, hanem egyenesen büntetőfeljelentést tesz!  

2013. november 21. napján Nyírbátorban a Bajnai Gordon és az ellenzéki képviselőjelöltek érkezésére váró személyek több libát összekötözve, azokat sanyargatva, tollaikat, végtagjaikat összeszorítva gágogásra bírtak.

És aki ennyiből nem látja be, hogy Orbán diktátor és takarodnia kell, az... ööö, az... nos, ezt majd később még kitalálják, de addig is biztos, ami biztos az ilyeneket ki kell rekeszteni! Kemény egy bajnokság ez az élőholtak futama. Talán érzik ők is, hogy 2014 lehet az utolsó esélyük arra, hogy ennyi mondanivalóval, ekkora tehetséggel, ilyen remek problémaérzékeléssel legalább néhány darab székecskét megfogjanak, és akkor ugye pár személynek 2018-ig meg van oldva a problémája, utána, utánuk meg úgyis csak a vízözön, azzal foglalkozni meg minek. Majd lesz valahogy. De 2014-ig verseny lesz, az kurvaélet. Kóla-csipsz bekészítve, most már kíváncsian várom, hogy mi következik. Teczár szexista romkocsmáját üti Helmeczy megkínzott libája, mi jöhet még?

A munkástagozat munkajogi vitát kezdeményez arról, hogy kötelezhető-e egy transznemű kakas kukorékolásra?

Feljelentik-e Szily Lászlót azért, mert semmibe vette a halak személyiségi jogait amikor egy hétvégi beszámolójában kurzívval írta azt, hogy kárász?

Követelik-e petícióban, hogy tegyen végre valaki valamit a gröndlandi homoksivatagok ügyében? Hogy tetszett mondani? Grönlandon nincsenek is homoksivatagok? De hát pont ez a probléma! A mindent beborító honi nácizmus közepette szegény Grönlandnak még egy nyamvadt homoksivatagja sincs!

Uszulnak-e még ránk újabb idióta eszmék, fő-e még méreg az élőholtak konyháján, mely közénk hatol?

No meg a legfontosabb: miben reménykedünk? A jobboldali, nemzeti értékek állami eszközökkel érvényre juttatását  ígérők 2010-ben közel 70%-ot kaptak és nagyon úgy tűnik, hogy ez a támogatottság 2014-ben is befigyel. Milyen válaszok érkeznek erre?

-Nem érdekel, nekem akkor is igazam van, ha annak nulla százalékos a támogatottsága, mert az igazság egy és az nem dönthető el szavazással!
(...oké, de attól még itt 2014-től mégiscsak Orbán és a jobboldal igazsága fog érvényesülni, és ennek talán nagyobb hatása lesz az életünkre, mint annak, hogy durci43 nick szerint azok nem is igazságok, hanem hamisságok...)

-De nem is fog, mert Steiner seregei délről bekerítik, összeáll a Belvárosi Pintybarátok Tarokkegylete a "Csókol anyád, Mariska!" Ifjú Színészek Önfejlesztő köre, a "Teczár Szilárdot az ENSZ-be!" Mozgalom, valamint a Nagy Liberális Zombilerakatból is fél évig ingyen lehet kölcsönözni és Orbán EL LESZ ZAVARVA!!!!!! LE AZ ALCSÚTI TARKTOROSHOBBITTAL!!! 2014-ben GYŐZNI FOGUNK!!!!
(...oké, de mi lesz másnap?...)

-Hát egy lófaszt, az nem is kétharmad! Számoljuk csak ki: kaptak 2,7 millió szavazatot a nyolcmillióból! Na, hol kétharmad az, kisfaszom, eriggyé' vissza az általánosba, ha nem tudsz számolni, náci köcsög! Inkább egyharmad az a kétharmad, de ha hozzászámoljuk a választásra még nem jogosultakat is, akkor már csak 27% az a híres kétharmad! Orbán ne pofázzon az egész nemzet nevében, mert 73% ellene van és picsán lesz rúgva!!!
(...nahát, tényleg? ki által, és hogyan?...)

-Igaz, hogy kétharmad, de ez még nem kellő morális alap Orbán számára ahhoz, hogy a nem rá szavazók életével is baszakodjon!
(...ó, de szomorú lesz Orbán, ha megtudja, hogy ez nem kellő morális alap...)

 És így tovább. Csak egyetlen egy dolgot kell elkerülni, jelesül annak a felismerését, hogy hű, basszameg, mi tényleg egy olyan országban élünk, ahol ez az orbáni módja a közös ügyeink intézésének biza nagyon népszerű! Ha ezt a felismerést eltagadjuk, akkor már nincs is semmi baj, mert ha nem létezik, akkor foglalkozni se kell vele, marad az, hogy el kell zavarni a zorbánt és minden rendben is lesz. Hát, szerintem francokat lesz minden rendben. Persze ez elég hipotetikus, mert ma nem nagyon tűnik még az elzavarás se valószínűnek, de ez talán nem is akkora baj, ha olyanok jönnének a helyükre, mint ez a zombi-hadtest. A romkocsmákkal és a demonstráló libák jogaival. A szcientológusokat is megszégyenítő elborultságukkal, és persze azzal, amiben hisznek. A libák jogai, mint a zombi-SZDSZ által tematizált fontos problémáink egyike. This Is What Scientologists Actually Believe, magyarítva: ez az, amiben ma a zombi-SZDSZ hisz! Aki ebben nem talál semmi követni valót, azt ki kell rekeszteni! Hé, ne lökdöss már, értem én, hogy kirekesztenél, de vedd észre, hogy már csak ketten maradtunk! Hogy mi??? Hogy de akkor is??? 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kakukkfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr845666527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.11.29. 17:52:34

Szerintem legitim érv, hogy valójában egyharmad az a kétharmad, meg a morális alap is (bármilyen kormány esetén, mind a kettő), csak gyakorlati jelentősége nincs. Egyelőre. Volt valakinek egy mondása, hogy amikor a dolgok végképp elromlanak, akkor kiderül, hogy azért, mert az elején felrúgták az erkölcsöt. Sajnos nem emlékszem, hogy pontosan hogy volt és ki mondta. Kérdés, akarunk-e Sollen-t a Sein mellé.

maroz 2013.11.29. 17:59:02

@Holger Hartland: Nekem is baromira ismerős, de sajnos úgyszintén nem emlékszem, hogy honnan.

Akarni könnyű. :)
süti beállítások módosítása