HTML

Csoportterápia

  • francoska: Én is. Sajnálom, hogy így gondolod. (2018.01.13. 09:39) Outdoor
  • maroz: @KUNTYI: Ötmillió forintot azért nem akkora kunszt elhasználni, például felteszed a ruletten a pir... (2016.11.25. 05:42) A napelem haszna Magyarországon
  • maroz: @annamanna: Nézd meg, hogy kik és mire használhatják ezt a bringát. Nézd meg a motorját: 0,25 kW a... (2016.04.19. 12:51) Zöld rendszám
  • bontottcsirke: @dr Smittpálelnökúr: Ezaz! Rekesszz ki mindenkit, aki nem a haverod! Így szép a demokrácia. (2016.02.07. 13:02) Demokratikus ellenzék
  • komolytalan samu: Ismerek olyat, akinek egyáltalán nem futja tüzelőre. Fát gyüjt, lomtalanításkor bútort, bontott te... (2016.01.05. 13:47) Progresszió és közjó

Egy másik segglyuk

segglyukbanner.png"A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, és senki sem kíváncsi a másikéra."Irl kommentelnél? Gyere a Gólyába!

golya.jpg

Ambulánsan kezeltek száma

Címkék

alföldi (2) államadósság (1) államcsőd (1) államforma (1) ami még egy blogon is ciki (1) aranyszalag minőség (1) a létezés magyar minősége (15) ballib (13) balliberális értelmiségi elit krémje (2) bizalom (4) bloglossza (31) bürokrácia (1) chiken game (1) cigány (1) civil (17) civilek (6) civil politizálás (1) demokrácia (1) égés (1) egyéb ápoltak (7) egyetemfoglalás (1) életvilág (4) elit (20) ellenzék (1) emlékezés (1) emlékezés-biznisz (1) eperjes károly (1) építészet (1) erkölcs (6) erőss zsolt (1) érték (15) értelmiségi elit (6) etatizmus (2) felelősségvállalás (1) fellegi (1) felsőoktatás (1) fidesz (1) fogyasztóvédelem (2) gasztroezmegaz (1) gasztronómia (4) giró szász (1) gyereknevelés (1) győzelmi jelentés (1) gyurcsány (3) g pont (1) háború (1) hallgatói érdekképviselet (2) hatalom (6) hazugság (1) helyreigazítás (1) hétköznapi apróságok (2) hétvége (17) homofóbia (1) horsefuckers pride (1) igazságosság (1) indulatposzt (1) jobbik (2) jogállam (5) jövőkép (17) kisember (10) kiss péter (1) konzervativizmus (1) kormány (1) kormányzás (3) kövér (1) középosztály (1) kreativitás (2) kultúra (2) lányomnak mondom (1) lázár (1) lengyel lászló (1) levelező tagozat (3) liberális demokrácia (1) lmp (1) magánügy (1) magyar gasztronómiai egyesület (1) magyar narancs (2) matolcsy (1) mazsihiszti (1) média (11) migráció (1) milla (1) mszp (5) munka (1) náci (2) nacionalizmus (1) nemzeti középosztály (1) nyitottakvagyunk (1) oktatás (13) orbánizmus (10) palotaőrség (1) pártállam (3) pártpolitizálás (11) pénzért bármit (1) pintér (1) plágium (2) polgár (1) polgárosodás (3) pozsonyi ádám (1) progresszió (1) rendszerváltás (2) románia (5) schmitt pál (6) selmeczi (1) szabadság (1) szanyi tibor (6) szíria (1) szőkenő (1) tarlós (1) társadalom (25) TGM (1) tudomány (3) tv2 (1) ünnep (4) vágó istván (1) választás (1) vallás (1) vélekedéseink (1) vendégposzt (1) vicc (2) vidéki tanácselnök (1) zárszó (1) zászlóégetés (1) zombiszdsz (1) zsidó (3) Címkefelhő

Házirendetlenség

Csak úgy, miheztartás végett

-Doktor úr, nagyon fog fájni?
-Igen. Mégis, mit képzel, ha jól esne akkor magunknak csinálnánk!

Ezt a blogot magamnak csinálom, hogy jól essen. Ne vedd el ezt tőlem. Ne agitálj, mert nem érdekel. Ne mondd el nekem, hogy elfogult vagyok, mert ezt én is tudom. Igen, ezen a blogon elfogultan írok, ezt nem is tagadom. Azt gondolom ugyanis, hogy jobb, ha felismerem és figyelek a saját elfogultságomra, mint ha letagadnám és állítanám, hogy az elfogult véleményem elfogulatlan.

Ne agitálj, ne próbálj meg legyőzni, hanem beszélgess velem. Ha akarsz. Próbáld megismerni a gondolkodásomat, cserébe én is igyekezni fogok megismerni a tiedet. Attól még nem dől össze a világ, ha ugyanarról a szeletkéjéről te meg én másként gondolkodunk. 

Ha beszélgetni szeretnél velem, akkor vedd figyelembe, hogy engem a dolgok érdekelnek és nem annyira a vélemények. Épeszűbbnek tartom magukról a dolgokról beszélgetni, vitázni, mint a véleményekről.

Nem különösebben zavar, ha minősítesz, nem szeretnék innen semmit se kitörölni, se kitiltani senkit, de arra kérlek, hogy a többi ápoltat ne minősítsd. Szeretném, ha ez egy komfortos diliház maradna, zártosztály nélkül.  

Köszönöm, és érezd rosszul magad nálunk!

Isten a Hídemberkének: Na, elmentek ám ti a picsába!

2012.01.03. 13:46 | maroz | 3 komment

Címkék: államadósság eperjes károly a létezés magyar minősége

Csapataink harcban állnak, a kormány a helyén van. Orbán Viktor azt üzente, elfogyott a.

Életünket és vérünket? Ó, hát hogyne!

Zabot? Zaboot?? Zaboooot???

Na, azt már nem!

Valamelyik szimbolaművész a hatalom muzsikusai közül kitalálta ezt az izét, ezt az Államadósság Csökkentő Alapot. Pfff, már megint előbb írtam és csak utána olvastam, hát, nem, hanem a hivatalos neve: Összefogás az Államadóság Ellen Alap. Mi mindig összefogva, mindig harcban, mindig valami ellen. Régebben a békéért harcoltunk, az urbánus folklór szerint az valami olyasmi lehet, mint baszni a szüzességért. Ja, és összefogva harcoltunk a békéért. Béketábor, azok voltunk mi és az imperialista rabtartókkal harcoltunk, ők voltak a rosszfiúk. Milyen furcsa, hogy ma újból ők a rosszfiúk, újból ellenük harcolunk, de a béke már le van szarva, most a függetlenségünkért küzdünk. Nem annyira világszabadalom ez, mint gondolnánk, alig pár évtizeddel korábban Ceausescu is hasonló gondolatra jutott, mint most Orbán és Matolcsy. Vissza kell fizetni az impprilistáknak az adósságunkat, mert ha ezt megtettük, akkor vidáman hempereghetünk a saját hányásunkban, nincs, aki ránk küldhetné a végrehajtót.

Szabadok leszünk, mint egy bekötözetlen seb.

Szóval Összefogás az Államadóság Ellen Alap. A létezés magyar minőségének az esszenciája. Félimpotens adja az érzékit: tele a honlap Istennel, Bibliával, Hazával, Széchenyivel, színes cukormáz az egész, plusz Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, áldassék. Az Alap prófétája egy jobb sorsra érdemes kivénhedt, tehetségét elvesztett színész, akinek az oldalon a neve alatt ott áll: Hídemberke. Bonsai-Széchenyi. Aszongya, hogy:

HISZ AZ ISTEN SZERETI A JÓKEDVŰ ADAKOZÓT.

Hát, elnézve az eddigieket Isten egy egészen picit morcos lehet ránk. A közel tízmillió országlakosból és a környező államoktól annektált polgárokkal feldúsult galaktikus összmagyarságból mindösszesen 1188 emberke tartotta fontosnak adakozni, és még ha el is hisszük (én speciel nem), hogy ezek mindegyike jókedvűen adakozott még akkor se küzdöttünk elég komolyan Isten szeretetéért. Összegszerűen 151 millió jött össze, de hadd ábrázoljam ezt grafikusan, az összes államadóssággal együtt: 
 

A tortadiagrammon a kék szín a fennálló államadósság, a piros pedig az Alapba befizetett összeget jelképezi. Látják a pirosat? Nem látják? Na látják! Pedig ott van az, tessék utánaszámolni, és önöknek is kijön. A kék kör sugara 125 pixel, osztva-szorozva-négyzetre emelve megkapjuk, hogy a piros színnel jelölendő terület mérete kerekítéssel: 1/3 pixel. Sajnos itt is az van, hogy a kétharmad a meghatározó, így a képen hiába lenne 1/3 pixelnyi vörös, az a végső kinézetet illetően láthatatlan marad. Pont, mint az ellenzék és bárki más a nemzeti együttműködés rendszerében.

Ritkán adatik meg nekünk, hogy konkrétan, számszerűsítve is láthassunk ennek az agyrémnek a hozadékát, így becsüljük meg ezt az oldalt addig, amíg rá nem jönnek félimpotensék is, hogy nem valóak ők a peep-showba, nem alkalmasak ők arra, hogy mutassanak is valami kézzelfoghatót. Vajúdnak a hegyek és mit szülnek? Egeret? Ugyan már! Egérfingot.

Isten, ha létezik, mikor unja már meg őket?

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kakukkfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr63516277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oggángyi 2012.01.03. 17:54:18

Jó lenne, ha valamivel rosszabbul írnál, hogy ki lehessen egészíteni vagy valami. :)

art deco arckép (törölt) 2012.01.03. 21:19:21

maroz
Írnám itt Neked és olvasóidnak, hogy boldog új évet kívánok, de ezen az mostani évforduláson ez egyszerűen nem tudott kijönni a számon. Kiüresedtek most ezek a szavak, mert ugye tudjuk, hogy semmi de semmi lehetősége, valószínűsége nincs a teljesülésnek.
Helyette azt írom mindnyájatoknak: Az új évben legyenek örömeitek is!

Az írásod pedig megint, mint általában a marozok,
remek.

fuhur 2012.01.04. 09:21:35

Ezt a pénzt is szépen el fogják lopni, mint a kolontári segélyeket.

Én inkább a Menhely alapítványnak küldök pénzt, és erre biztatnék mindenkit.

HISZ AZ ISTEN SZERETI A JÓKEDVŰ ADAKOZÓT.