HTML

Csoportterápia

  • francoska: Én is. Sajnálom, hogy így gondolod. (2018.01.13. 09:39) Outdoor
  • maroz: @KUNTYI: Ötmillió forintot azért nem akkora kunszt elhasználni, például felteszed a ruletten a pir... (2016.11.25. 05:42) A napelem haszna Magyarországon
  • maroz: @annamanna: Nézd meg, hogy kik és mire használhatják ezt a bringát. Nézd meg a motorját: 0,25 kW a... (2016.04.19. 12:51) Zöld rendszám
  • bontottcsirke: @dr Smittpálelnökúr: Ezaz! Rekesszz ki mindenkit, aki nem a haverod! Így szép a demokrácia. (2016.02.07. 13:02) Demokratikus ellenzék
  • komolytalan samu: Ismerek olyat, akinek egyáltalán nem futja tüzelőre. Fát gyüjt, lomtalanításkor bútort, bontott te... (2016.01.05. 13:47) Progresszió és közjó

Egy másik segglyuk

segglyukbanner.png"A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, és senki sem kíváncsi a másikéra."Irl kommentelnél? Gyere a Gólyába!

golya.jpg

Ambulánsan kezeltek száma

Címkék

alföldi (2) államadósság (1) államcsőd (1) államforma (1) ami még egy blogon is ciki (1) aranyszalag minőség (1) a létezés magyar minősége (15) ballib (13) balliberális értelmiségi elit krémje (2) bizalom (4) bloglossza (31) bürokrácia (1) chiken game (1) cigány (1) civil (17) civilek (6) civil politizálás (1) demokrácia (1) égés (1) egyéb ápoltak (7) egyetemfoglalás (1) életvilág (4) elit (20) ellenzék (1) emlékezés (1) emlékezés-biznisz (1) eperjes károly (1) építészet (1) erkölcs (6) erőss zsolt (1) érték (15) értelmiségi elit (6) etatizmus (2) felelősségvállalás (1) fellegi (1) felsőoktatás (1) fidesz (1) fogyasztóvédelem (2) gasztroezmegaz (1) gasztronómia (4) giró szász (1) gyereknevelés (1) győzelmi jelentés (1) gyurcsány (3) g pont (1) háború (1) hallgatói érdekképviselet (2) hatalom (6) hazugság (1) helyreigazítás (1) hétköznapi apróságok (2) hétvége (17) homofóbia (1) horsefuckers pride (1) igazságosság (1) indulatposzt (1) jobbik (2) jogállam (5) jövőkép (17) kisember (10) kiss péter (1) konzervativizmus (1) kormány (1) kormányzás (3) kövér (1) középosztály (1) kreativitás (2) kultúra (2) lányomnak mondom (1) lázár (1) lengyel lászló (1) levelező tagozat (3) liberális demokrácia (1) lmp (1) magánügy (1) magyar gasztronómiai egyesület (1) magyar narancs (2) matolcsy (1) mazsihiszti (1) média (11) migráció (1) milla (1) mszp (5) munka (1) náci (2) nacionalizmus (1) nemzeti középosztály (1) nyitottakvagyunk (1) oktatás (13) orbánizmus (10) palotaőrség (1) pártállam (3) pártpolitizálás (11) pénzért bármit (1) pintér (1) plágium (2) polgár (1) polgárosodás (3) pozsonyi ádám (1) progresszió (1) rendszerváltás (2) románia (5) schmitt pál (6) selmeczi (1) szabadság (1) szanyi tibor (6) szíria (1) szőkenő (1) tarlós (1) társadalom (25) TGM (1) tudomány (3) tv2 (1) ünnep (4) vágó istván (1) választás (1) vallás (1) vélekedéseink (1) vendégposzt (1) vicc (2) vidéki tanácselnök (1) zárszó (1) zászlóégetés (1) zombiszdsz (1) zsidó (3) Címkefelhő

Házirendetlenség

Csak úgy, miheztartás végett

-Doktor úr, nagyon fog fájni?
-Igen. Mégis, mit képzel, ha jól esne akkor magunknak csinálnánk!

Ezt a blogot magamnak csinálom, hogy jól essen. Ne vedd el ezt tőlem. Ne agitálj, mert nem érdekel. Ne mondd el nekem, hogy elfogult vagyok, mert ezt én is tudom. Igen, ezen a blogon elfogultan írok, ezt nem is tagadom. Azt gondolom ugyanis, hogy jobb, ha felismerem és figyelek a saját elfogultságomra, mint ha letagadnám és állítanám, hogy az elfogult véleményem elfogulatlan.

Ne agitálj, ne próbálj meg legyőzni, hanem beszélgess velem. Ha akarsz. Próbáld megismerni a gondolkodásomat, cserébe én is igyekezni fogok megismerni a tiedet. Attól még nem dől össze a világ, ha ugyanarról a szeletkéjéről te meg én másként gondolkodunk. 

Ha beszélgetni szeretnél velem, akkor vedd figyelembe, hogy engem a dolgok érdekelnek és nem annyira a vélemények. Épeszűbbnek tartom magukról a dolgokról beszélgetni, vitázni, mint a véleményekről.

Nem különösebben zavar, ha minősítesz, nem szeretnék innen semmit se kitörölni, se kitiltani senkit, de arra kérlek, hogy a többi ápoltat ne minősítsd. Szeretném, ha ez egy komfortos diliház maradna, zártosztály nélkül.  

Köszönöm, és érezd rosszul magad nálunk!

Helyreigazítás

2012.01.12. 08:43 | maroz | Szólj hozzá!

Címkék: plágium helyreigazítás schmitt pál

A 2012. január 12-én kelt bejegyzésünkben valótlanul állítottuk, hogy Dr. Georgijev Pál "Az öt karika története" című doktori értekezéséből négy és fél karikát dr. Kontrát Nóra, dr. Kontrát Károly belügyi államtitkár lánya lopott volna el Gyurcsányné honfitársától.

Mi ugyan nem keltettük azt a látszatot, mely szerint a szóban forgó dolgozatot nem Dr. Nikolaj Schmittnek lett volna a dolga megírni, hanem a Köztársasági Elnöki Hivatalnak, és semmilyen formában nem gyanúsítottuk, nem is hoztuk összefüggésbe a Hivatalt a plágiummal, de mivel blogunk híve a holisztikus megközelítésnek, ezért úgy véljük, hogy az egy bűn - egy bocsánatkérés paritás megléte miatt valakinek elnézést is kell kérnie ebben az országban a disznóságokért, így hát megtesszük mi. Elnézést kérünk azért, amit nem állítottunk, aminek a látszatát nem keltettük, és álljon itt a KEH szó szerinti cáfolata arra a vádra, ami nem hangzott el:

"A fentiek alapján a Köztársasági Elnöki Hivatal a cikkben megjelent plágium gyanúját a leghatározottabban visszautasítja." 

Egyúttal elnézést kérünk dr. Kontrát Nórától, dr. Kontrát Pál belügyi államtitkár lányától a valótlan állításunkért és bármiféle híresztelésért, ha picit is körültekintőbbek vagyunk rájöhettünk volna magunk is, hogy dr. Kontrát Nóra, dr. Kontrát Pál belügyi államtitkár lánya el se követhette a szóban forgó plágiumot, hiszen ő 1992-ben alig hat éves volt, viszont ez talán mentségünkre is szolgálhatna, mi még ahhoz voltunk szokva, hogy ilyen felelős intézményekbe még kádergyerek se kerül be tojáshéjjal a seggén. Hát, ebben is tévedtünk.

Azt a gondolatot - amelyikről ismételten kijelentjük, hogy soha még csak meg se fordult a fejünkben -, miszerint a plágiumot a Köztársasági Elnöki Hivatal követte el már csak azért sem terjeszthettük mi, mert nekünk meggyőződésünk, hogy egy olyan intézmény, amelyik olyan minőségű dolgozatot ad ki a kezéből, mint amilyent Dr. Schmitt-Georgijev Nikolaj Pál küldött meg az alkotmányelőkészítő eseti bizottságnak, az fogalmilag alkalmatlan akár egy szerelmeslevél plagizálására is.  

Végül pedig elnézést kérünk a Magyar Emberektől a Deep Purple együttes nevében is a Smoke on the Water című számukért:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kakukkfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr983538962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.