HTML

Csoportterápia

  • Kopó: Annak a paradox helyzetnek mi a feloldása, hogy a felújításhoz tőke kell, az meg az önkormányzatna... (2021.12.21. 01:47) Faszádizmus
  • ATCG: Csak a csönd (2019.07.30. 00:21) Outdoor
  • maroz: @KUNTYI: Ötmillió forintot azért nem akkora kunszt elhasználni, például felteszed a ruletten a pir... (2016.11.25. 05:42) A napelem haszna Magyarországon
  • maroz: @annamanna: Nézd meg, hogy kik és mire használhatják ezt a bringát. Nézd meg a motorját: 0,25 kW a... (2016.04.19. 12:51) Zöld rendszám
  • bontottcsirke: @dr Smittpálelnökúr: Ezaz! Rekesszz ki mindenkit, aki nem a haverod! Így szép a demokrácia. (2016.02.07. 13:02) Demokratikus ellenzék

Egy másik segglyuk

segglyukbanner.png"A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, és senki sem kíváncsi a másikéra."



Irl kommentelnél? Gyere a Gólyába!

golya.jpg

Ambulánsan kezeltek száma

Címkék

alföldi (2) államadósság (1) államcsőd (1) államforma (1) ami még egy blogon is ciki (1) aranyszalag minőség (1) a létezés magyar minősége (15) ballib (13) balliberális értelmiségi elit krémje (2) bizalom (4) bloglossza (31) bürokrácia (1) chiken game (1) cigány (1) civil (17) civilek (6) civil politizálás (1) demokrácia (1) égés (1) egyéb ápoltak (7) egyetemfoglalás (1) életvilág (4) elit (20) ellenzék (1) emlékezés (1) emlékezés-biznisz (1) eperjes károly (1) építészet (1) erkölcs (6) erőss zsolt (1) érték (15) értelmiségi elit (6) etatizmus (2) felelősségvállalás (1) fellegi (1) felsőoktatás (1) fidesz (1) fogyasztóvédelem (2) gasztroezmegaz (1) gasztronómia (4) giró szász (1) gyereknevelés (1) győzelmi jelentés (1) gyurcsány (3) g pont (1) háború (1) hallgatói érdekképviselet (2) hatalom (6) hazugság (1) helyreigazítás (1) hétköznapi apróságok (2) hétvége (17) homofóbia (1) horsefuckers pride (1) igazságosság (1) indulatposzt (1) jobbik (2) jogállam (5) jövőkép (17) kisember (10) kiss péter (1) konzervativizmus (1) kormány (1) kormányzás (3) kövér (1) középosztály (1) kreativitás (2) kultúra (2) lányomnak mondom (1) lázár (1) lengyel lászló (1) levelező tagozat (3) liberális demokrácia (1) lmp (1) magánügy (1) magyar gasztronómiai egyesület (1) magyar narancs (2) matolcsy (1) mazsihiszti (1) média (11) migráció (1) milla (1) mszp (5) munka (1) náci (2) nacionalizmus (1) nemzeti középosztály (1) nyitottakvagyunk (1) oktatás (13) orbánizmus (10) palotaőrség (1) pártállam (3) pártpolitizálás (11) pénzért bármit (1) pintér (1) plágium (2) polgár (1) polgárosodás (3) pozsonyi ádám (1) progresszió (1) rendszerváltás (2) románia (5) schmitt pál (6) selmeczi (1) szabadság (1) szanyi tibor (6) szíria (1) szőkenő (1) tarlós (1) társadalom (25) TGM (1) tudomány (3) tv2 (1) ünnep (4) vágó istván (1) választás (1) vallás (1) vélekedéseink (1) vendégposzt (1) vicc (2) vidéki tanácselnök (1) zárszó (1) zászlóégetés (1) zombiszdsz (1) zsidó (3) Címkefelhő

Házirendetlenség

Csak úgy, miheztartás végett

-Doktor úr, nagyon fog fájni?
-Igen. Mégis, mit képzel, ha jól esne akkor magunknak csinálnánk!

Ezt a blogot magamnak csinálom, hogy jól essen. Ne vedd el ezt tőlem. Ne agitálj, mert nem érdekel. Ne mondd el nekem, hogy elfogult vagyok, mert ezt én is tudom. Igen, ezen a blogon elfogultan írok, ezt nem is tagadom. Azt gondolom ugyanis, hogy jobb, ha felismerem és figyelek a saját elfogultságomra, mint ha letagadnám és állítanám, hogy az elfogult véleményem elfogulatlan.

Ne agitálj, ne próbálj meg legyőzni, hanem beszélgess velem. Ha akarsz. Próbáld megismerni a gondolkodásomat, cserébe én is igyekezni fogok megismerni a tiedet. Attól még nem dől össze a világ, ha ugyanarról a szeletkéjéről te meg én másként gondolkodunk. 

Ha beszélgetni szeretnél velem, akkor vedd figyelembe, hogy engem a dolgok érdekelnek és nem annyira a vélemények. Épeszűbbnek tartom magukról a dolgokról beszélgetni, vitázni, mint a véleményekről.

Nem különösebben zavar, ha minősítesz, nem szeretnék innen semmit se kitörölni, se kitiltani senkit, de arra kérlek, hogy a többi ápoltat ne minősítsd. Szeretném, ha ez egy komfortos diliház maradna, zártosztály nélkül.  

Köszönöm, és érezd rosszul magad nálunk!

Egy "törölt nick" emlékére

2015.11.11. 11:50 | maroz | 7 komment

.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kakukkfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr288070074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Húsleves 2015.11.11. 19:39:24

Hé remélem ez nem komoly. Ok, tudom hogy a köcsög index az értelmi fogyatékos ügyeletese jóvoltából nem jelenteti meg a cikkeidet, de azért szerintem így is olvastuk jó páran.

maroz 2015.11.11. 19:48:30

@Húsleves: Úúúú, atyavilág, félre ne értsetek!!!

Volt itt velünk egy nagyon kedves beszélgetőtársunk, akiről sajnos csak utólag tudtam meg, hogy súlyos beteg, és pont ma egy éve döntött úgy, hogy visszaszerzi a méltóságát, mert azt többre tartotta, mint az életét. Rá emlékeztem ezzel a "poszttal", mert érdemben itt "beszélgetett" utoljára.

Húsleves 2015.11.11. 21:21:52

@maroz:
Ok, erről nem tudtam, és a magam részéről is minden tiszteletem az illetőnek.
Az viszont jó hír, hogy csak félreértettem.

Húsleves 2015.11.11. 21:29:34

@maroz:
Egyébként szeretnék ajánlani egy videót ha véletlenül nem láttad még. Ez ahhoz kapcsolódik, hogy te is említetted, hogyan uszítja az USA a románokat ma már nyíltan a magyarok ellen. Ezen a videón ahogy a tájékoztató szöveg is mutatja, megdöbbentő nyíltsággal beszél az egyik tetű a kisded játékaikról. Nagyon jól mutatja azt a pökhendi felsőbbrendűséget, ahogyan felhatalmazva érzik magukat mindenre.
www.youtube.com/watch?v=gGdcQMaLinE

maroz 2015.11.12. 07:35:48

@Húsleves: Ugyanezt teszik a kolozsvári Bolyai egyetemen is. Wess Mitchell ott uszított a magyarok ellen. És ma a baloldal ez ellen semmit nem szól, naná, hiszen olyan mélyre bevették Amerikáét, hogy még a szemük is fennakadt, pislogni sem tudnak.

A kollégánk, akire ez a poszt emlékezik a végefelé testileg már csak karfiolként létezett, és azért húzta-halogatta, ameddig csak lehetett, mert szeretett volna úgy elmenni, hogy hall valami biztatót. Ő szegény azt hitte, hogy itt Orbánnak lenne valamiféle rendszere, és reménykedett, hogy ha a bukását nem is, de legalább a bukáshoz vezető út első jeleit még megérheti. Értelmiségi volt, a baloldalra figyelt. Remélem összehaverkodik Szent Péterrel és kijárja, hogy amikor a scheiringgáborok meg a teljes neoballiberális elit is oda jut akkor majd legyen némi többlet-kénkő és forró olaj, hogy ha már a földi életben nincs igazság legalább odaát megkapják azt, ami jár nekik.

Húsleves 2015.11.12. 08:31:46

@maroz:
Igazából nekem komolyan olyan érzésem van, és ebben semmiféle fricska nincs, hogy ez a "baloldal" már nem is bízik és nem is gondolkozik választási győzelemben. Nyíltan szidják, provokálják a magyarokat, a választók attitűdjére mutogatva azokban keresik a hibát, körbenyalták Goodfriendet, most meg a szappanopera rendezőt, és aki nem nyalja velük együtt az új gazdáik seggét (csak a gazdasegg változott oroszról amerikaira, a nyelvük most is úgy ficánkol mint a pisztráng), azt hülyegyerek módjára putyinbérencezik, KGB-zik.
Ezek már egyre nyíltabban azt várják, hogy Amerika Kapitány idejöjjön "helyreállítani a demokráciát".

maroz 2015.11.12. 10:32:53

@Húsleves: Sajnos ma a baloldalon gondolkodás nincs. Az "öregek" képtelenek ilyesmire, az mszp-től várni bármi baloldalit az olyan, mint ha a rozsomáktól várnám a toleranciát.

Az szdsz-árvák építik a neoballiberalizmust, a Kettős Mércét és Dinamó blogot már csak dupla adag vérnyomáscsökkentővel merem megkattintani, de ez hamarosan meg fog oldódni, mert két hónapon belül rájönnek, hogy pártot kéne alapítani, az szdsz nem jól hangzik, ki kéne találni valami új nevet, de az ideológia maradhat, és már össze is lehet vonni a két blogot pártújsággá, mondjuk részben most is az, tehát az olvasók észre sem fogják venni.

Innen meg már csak egy lépés, hogy a baloldalt eláruló régi és új áruló értelmiségi elit összefogjon, mondjuk egy kimosdatott Gyurcsány alatt, és még húsz évig vígan meg tudnak élni a júdáspénzekből. Szép kilátások.
süti beállítások módosítása