HTML

Csoportterápia

  • francoska: Én is. Sajnálom, hogy így gondolod. (2018.01.13. 09:39) Outdoor
  • maroz: @KUNTYI: Ötmillió forintot azért nem akkora kunszt elhasználni, például felteszed a ruletten a pir... (2016.11.25. 05:42) A napelem haszna Magyarországon
  • maroz: @annamanna: Nézd meg, hogy kik és mire használhatják ezt a bringát. Nézd meg a motorját: 0,25 kW a... (2016.04.19. 12:51) Zöld rendszám
  • bontottcsirke: @dr Smittpálelnökúr: Ezaz! Rekesszz ki mindenkit, aki nem a haverod! Így szép a demokrácia. (2016.02.07. 13:02) Demokratikus ellenzék
  • komolytalan samu: Ismerek olyat, akinek egyáltalán nem futja tüzelőre. Fát gyüjt, lomtalanításkor bútort, bontott te... (2016.01.05. 13:47) Progresszió és közjó

Egy másik segglyuk

segglyukbanner.png"A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, és senki sem kíváncsi a másikéra."Irl kommentelnél? Gyere a Gólyába!

golya.jpg

Ambulánsan kezeltek száma

Címkék

alföldi (2) államadósság (1) államcsőd (1) államforma (1) ami még egy blogon is ciki (1) aranyszalag minőség (1) a létezés magyar minősége (15) ballib (13) balliberális értelmiségi elit krémje (2) bizalom (4) bloglossza (31) bürokrácia (1) chiken game (1) cigány (1) civil (17) civilek (6) civil politizálás (1) demokrácia (1) égés (1) egyéb ápoltak (7) egyetemfoglalás (1) életvilág (4) elit (20) ellenzék (1) emlékezés (1) emlékezés-biznisz (1) eperjes károly (1) építészet (1) erkölcs (6) erőss zsolt (1) érték (15) értelmiségi elit (6) etatizmus (2) felelősségvállalás (1) fellegi (1) felsőoktatás (1) fidesz (1) fogyasztóvédelem (2) gasztroezmegaz (1) gasztronómia (4) giró szász (1) gyereknevelés (1) győzelmi jelentés (1) gyurcsány (3) g pont (1) háború (1) hallgatói érdekképviselet (2) hatalom (6) hazugság (1) helyreigazítás (1) hétköznapi apróságok (2) hétvége (17) homofóbia (1) horsefuckers pride (1) igazságosság (1) indulatposzt (1) jobbik (2) jogállam (5) jövőkép (17) kisember (10) kiss péter (1) konzervativizmus (1) kormány (1) kormányzás (3) kövér (1) középosztály (1) kreativitás (2) kultúra (2) lányomnak mondom (1) lázár (1) lengyel lászló (1) levelező tagozat (3) liberális demokrácia (1) lmp (1) magánügy (1) magyar gasztronómiai egyesület (1) magyar narancs (2) matolcsy (1) mazsihiszti (1) média (11) migráció (1) milla (1) mszp (5) munka (1) náci (2) nacionalizmus (1) nemzeti középosztály (1) nyitottakvagyunk (1) oktatás (13) orbánizmus (10) palotaőrség (1) pártállam (3) pártpolitizálás (11) pénzért bármit (1) pintér (1) plágium (2) polgár (1) polgárosodás (3) pozsonyi ádám (1) progresszió (1) rendszerváltás (2) románia (5) schmitt pál (6) selmeczi (1) szabadság (1) szanyi tibor (6) szíria (1) szőkenő (1) tarlós (1) társadalom (25) TGM (1) tudomány (3) tv2 (1) ünnep (4) vágó istván (1) választás (1) vallás (1) vélekedéseink (1) vendégposzt (1) vicc (2) vidéki tanácselnök (1) zárszó (1) zászlóégetés (1) zombiszdsz (1) zsidó (3) Címkefelhő

Házirendetlenség

Csak úgy, miheztartás végett

-Doktor úr, nagyon fog fájni?
-Igen. Mégis, mit képzel, ha jól esne akkor magunknak csinálnánk!

Ezt a blogot magamnak csinálom, hogy jól essen. Ne vedd el ezt tőlem. Ne agitálj, mert nem érdekel. Ne mondd el nekem, hogy elfogult vagyok, mert ezt én is tudom. Igen, ezen a blogon elfogultan írok, ezt nem is tagadom. Azt gondolom ugyanis, hogy jobb, ha felismerem és figyelek a saját elfogultságomra, mint ha letagadnám és állítanám, hogy az elfogult véleményem elfogulatlan.

Ne agitálj, ne próbálj meg legyőzni, hanem beszélgess velem. Ha akarsz. Próbáld megismerni a gondolkodásomat, cserébe én is igyekezni fogok megismerni a tiedet. Attól még nem dől össze a világ, ha ugyanarról a szeletkéjéről te meg én másként gondolkodunk. 

Ha beszélgetni szeretnél velem, akkor vedd figyelembe, hogy engem a dolgok érdekelnek és nem annyira a vélemények. Épeszűbbnek tartom magukról a dolgokról beszélgetni, vitázni, mint a véleményekről.

Nem különösebben zavar, ha minősítesz, nem szeretnék innen semmit se kitörölni, se kitiltani senkit, de arra kérlek, hogy a többi ápoltat ne minősítsd. Szeretném, ha ez egy komfortos diliház maradna, zártosztály nélkül.  

Köszönöm, és érezd rosszul magad nálunk!

A centrumországok belügye

2015.11.14. 07:04 | maroz | 8 komment

Lehet-e szolidáris az ember olyan áldozattal, akinek ő is az áldozata?

Mitől szörnyűbb egy olyan terrortámadás, amelyikben néhány óra alatt néhány száz ember esik áldozatul, mint egy olyan, amelyiknek emberek milliói, ráadásul lassú, keserves, emberhez méltatlan agóniával?

Miért legyek szolidáris a "civil áldozatok" francia részével, a mulató, a szórakozó, a jó dolgában az idejét mivel kitölteni már nem is igazán tudó jóléti tobzódókkal, amikor a csöndes terrorizmus áldozataira pont ezek a rétegek szarnak a legintenzívebben?

Miért érdekeljen, hogy allahakbart kiabáltak?

Mi a faszomat kiabálhattak volna mást?

Azt, hogy szabadság, egyenlőség, testvériség?

Vagy azt, hogy "Tekintettel arra, hogy az emberiség családja minden egyes tagja méltóságának, valamint egyenlő és elidegeníthetetlen jogainak elismerése alkotja a szabadság, az igazság és a béke alapját a világon"?

És akkor most megvédeni? Mit? Az európai értékeket? A terroristákat a náluk milliószor gyengébb terroristáktól? Mi értelme? Hogy még jobban gyilkolhasson minket, engem a legális, de mégiscsak terrorista rendszerével?

Lehet értem jönni, el lehet kérni a Deutsche Telekomtól a címem, jöhet a narancssárga kezeslábas, nem érdekel, ennél még az is jobb.

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kakukkfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr428077194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emberkécske 2015.11.14. 09:12:20

Egyetértek. Még annyit, ha Szíriában, vagy Pakisztánban, vagy valami négerországban történik ilyesmi, vagy a nagy USA és vagy Orosz haderő szarrá bombáz egy kórházat, iskolát, vagy egy komplett falut, egészen másképpen jelenik meg a médiában.

maroz 2015.11.14. 09:58:12

@emberkécske: ujszo.com/napilap/kulfold/2015/10/05/korhazat-bombazott-le-a-nato

„A tragikus incidens ügyében teljes körű vizsgálat folyik az afgán kormánnyal egyeztetve”

Párizst se kéne felfújni. Teljes körű vizsgálat, "ezt a mélyen megdöbbentő eseményt gyorsan, alaposan, függetlenül ki kell vizsgálni, és az eredményt nyilvánosságra kell hozni", és ennyi, haladjunk, emberek, nincs itt semmi látnivaló.

Húsleves 2015.11.14. 10:17:02

@emberkécske:
Az oroszok nem bombáztak szarrá kórházakat és iskolákat, ez szokás szerint olyan semmivel alá nem támasztott amerikai "információn" alapul, amit nem mutatnak meg. Az amerikai szóvivő az újságírók kérdésére még azt se volt hajlandó megmondani, hogy egyáltalán konkrétan mely kórházak lebombázásával vádolják az oroszokat, mivel könnyű lenne lecsekkolni műholdfelvételeken a hazugságaikat.
Az oroszok az USA által életrekeltett szörny, az Iszlám Állam ellen harcolnak, és az USA-val ellentétben valóban azok ellen harcolnak, és valóban harcolnak. És ez teljesen érthető, mert az USA az orosz határokhoz közel hozta létre az Iszlám Állam névre hallgató proxyterrorállamot, tehát rájuk valódi fenyegetést jelent, nem úgy mint az óceánnal elhatárolt földrész távolságából állandóan "magukat fenyegetve érző" tetves háborúprovokálók által szétmosott agyú csipsz zabálók, akik csipszet zabálva nézik a tévében a "fenyegető" terrorizmust, és hiszik el, hogy az erre hivatkozva indított drónbombázásaik és "terrorizmus"-ra hivatkozva indított fosztogató rablógyilkos hadjárataik jó ügyet szolgálnak.

maroz 2015.11.14. 16:28:58

@Mihint: Ha az ember időnként nem tolja túl, akkor azt sem fogja már tudni, hogy hol a közép. ;)

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2015.11.14. 16:31:36

@maroz: Teljesen igaz. Van miről beszélni. Próbálok a köv héten topon maradni, max 1 napos csúszással.

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2015.11.14. 16:40:09

Csak hogy beszélgessünk végre, ne csak ígérgessek ;-)

maroz 2015.11.14. 17:22:11

@Mihint: Örülök neked, és mindenkinek, aki beszélgetni szeretne, és nyugodjatok meg, ráérünk mindent megfontolni, nem kell kapkodni, a téma még jóóóóóóó hosszúúúúú ideig maradni fog, ahogy a világ most kinéz másra nem nagyon lehet tippelni. ;)