HTML

Csoportterápia

  • Kopó: Annak a paradox helyzetnek mi a feloldása, hogy a felújításhoz tőke kell, az meg az önkormányzatna... (2021.12.21. 01:47) Faszádizmus
  • ATCG: Csak a csönd (2019.07.30. 00:21) Outdoor
  • maroz: @KUNTYI: Ötmillió forintot azért nem akkora kunszt elhasználni, például felteszed a ruletten a pir... (2016.11.25. 05:42) A napelem haszna Magyarországon
  • maroz: @annamanna: Nézd meg, hogy kik és mire használhatják ezt a bringát. Nézd meg a motorját: 0,25 kW a... (2016.04.19. 12:51) Zöld rendszám
  • bontottcsirke: @dr Smittpálelnökúr: Ezaz! Rekesszz ki mindenkit, aki nem a haverod! Így szép a demokrácia. (2016.02.07. 13:02) Demokratikus ellenzék

Egy másik segglyuk

segglyukbanner.png"A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, és senki sem kíváncsi a másikéra."



Irl kommentelnél? Gyere a Gólyába!

golya.jpg

Ambulánsan kezeltek száma

Címkék

alföldi (2) államadósság (1) államcsőd (1) államforma (1) ami még egy blogon is ciki (1) aranyszalag minőség (1) a létezés magyar minősége (15) ballib (13) balliberális értelmiségi elit krémje (2) bizalom (4) bloglossza (31) bürokrácia (1) chiken game (1) cigány (1) civil (17) civilek (6) civil politizálás (1) demokrácia (1) égés (1) egyéb ápoltak (7) egyetemfoglalás (1) életvilág (4) elit (20) ellenzék (1) emlékezés (1) emlékezés-biznisz (1) eperjes károly (1) építészet (1) erkölcs (6) erőss zsolt (1) érték (15) értelmiségi elit (6) etatizmus (2) felelősségvállalás (1) fellegi (1) felsőoktatás (1) fidesz (1) fogyasztóvédelem (2) gasztroezmegaz (1) gasztronómia (4) giró szász (1) gyereknevelés (1) győzelmi jelentés (1) gyurcsány (3) g pont (1) háború (1) hallgatói érdekképviselet (2) hatalom (6) hazugság (1) helyreigazítás (1) hétköznapi apróságok (2) hétvége (17) homofóbia (1) horsefuckers pride (1) igazságosság (1) indulatposzt (1) jobbik (2) jogállam (5) jövőkép (17) kisember (10) kiss péter (1) konzervativizmus (1) kormány (1) kormányzás (3) kövér (1) középosztály (1) kreativitás (2) kultúra (2) lányomnak mondom (1) lázár (1) lengyel lászló (1) levelező tagozat (3) liberális demokrácia (1) lmp (1) magánügy (1) magyar gasztronómiai egyesület (1) magyar narancs (2) matolcsy (1) mazsihiszti (1) média (11) migráció (1) milla (1) mszp (5) munka (1) náci (2) nacionalizmus (1) nemzeti középosztály (1) nyitottakvagyunk (1) oktatás (13) orbánizmus (10) palotaőrség (1) pártállam (3) pártpolitizálás (11) pénzért bármit (1) pintér (1) plágium (2) polgár (1) polgárosodás (3) pozsonyi ádám (1) progresszió (1) rendszerváltás (2) románia (5) schmitt pál (6) selmeczi (1) szabadság (1) szanyi tibor (6) szíria (1) szőkenő (1) tarlós (1) társadalom (25) TGM (1) tudomány (3) tv2 (1) ünnep (4) vágó istván (1) választás (1) vallás (1) vélekedéseink (1) vendégposzt (1) vicc (2) vidéki tanácselnök (1) zárszó (1) zászlóégetés (1) zombiszdsz (1) zsidó (3) Címkefelhő

Házirendetlenség

Csak úgy, miheztartás végett

-Doktor úr, nagyon fog fájni?
-Igen. Mégis, mit képzel, ha jól esne akkor magunknak csinálnánk!

Ezt a blogot magamnak csinálom, hogy jól essen. Ne vedd el ezt tőlem. Ne agitálj, mert nem érdekel. Ne mondd el nekem, hogy elfogult vagyok, mert ezt én is tudom. Igen, ezen a blogon elfogultan írok, ezt nem is tagadom. Azt gondolom ugyanis, hogy jobb, ha felismerem és figyelek a saját elfogultságomra, mint ha letagadnám és állítanám, hogy az elfogult véleményem elfogulatlan.

Ne agitálj, ne próbálj meg legyőzni, hanem beszélgess velem. Ha akarsz. Próbáld megismerni a gondolkodásomat, cserébe én is igyekezni fogok megismerni a tiedet. Attól még nem dől össze a világ, ha ugyanarról a szeletkéjéről te meg én másként gondolkodunk. 

Ha beszélgetni szeretnél velem, akkor vedd figyelembe, hogy engem a dolgok érdekelnek és nem annyira a vélemények. Épeszűbbnek tartom magukról a dolgokról beszélgetni, vitázni, mint a véleményekről.

Nem különösebben zavar, ha minősítesz, nem szeretnék innen semmit se kitörölni, se kitiltani senkit, de arra kérlek, hogy a többi ápoltat ne minősítsd. Szeretném, ha ez egy komfortos diliház maradna, zártosztály nélkül.  

Köszönöm, és érezd rosszul magad nálunk!

Dísztávirat

2013.04.09. 17:02 | maroz | 58 komment

Címkék: a létezés magyar minősége

Szeretve tisztelt Őfőméltóságú Orbán Viktor Miniszterelnök Urunk!

Örökké tartó hálánkat és nagyrabecsülésünket fejezzük ki Nagyjóurunknak amiért volt kegyes és megparancsolta, hogy széles e Belvárosban az Úr 2013dik esztendejében, Szent György hó 21dikén, tíz és tizenkét óra között a nácizmus szüneteltessék.

Alázatos tisztelettel és illedelmes kézcsókkal :
 a Belvárosi Szabadelvűek

58 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kakukkfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr565213743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Közbiztonság Szilárd 2013.04.10. 04:21:57

Ez a Szent György hó, ez biztosan elég ősmagyaros - Árpád ház-kompatibilis?

Nem inkább tavaszhó vagy szelek hava, vagy mi a lófasz?

esernyősEvezős 2013.04.10. 09:43:17

Amit én látok: ez rendkívül profin ki volt találva, mindenki azt lépte, amire számítottak: bejelentette, akinek kellett, tiltakoztak, akikre számítottak, könyörögtek a drágajóminiszterelnök úrnak, akikről ezt előre tudni lehetett, ő pedig pontosan azt tette, amire a nyugdíjasverő garázda felkészítette.
Így tehát szinte marad az eredeti terv szerint szinte minden (+1 hozadékkal: ifjhegedűs is rácuppant a témára, tehát egy helyett két ordenáréságot kell elszenvedni!), mindezt úgy kivitelezve, mint a mesebeli okos lánynál, aki jött is, meg nem is, hozott is, meg nem is.
És a lényeg az, hogy közben hülyére röhögik magukat a megvezetetteken, és a nagy térdcsapkodás közepette megállapítják, hogy ez igen jól bevált taktika, mindig ezt kell alkalmazni ezentúl, majd kitüntetik azokat, akik napról napra jól mérik fel szinte az egész ország mentális állapotát - miközben még pénzt is szereznek ezen "kutatások" során.
Kész.

maroz 2013.04.10. 14:21:55

@Evezős: Nemrég beszélgettem egy ismerősömmel, nem annyira közeli, de ismerjük egymást vagy tizenöt éve és van közöttünk egy igen stabilnak tekinthető kölcsönös tisztelet, megbecsülés, szóval nem egy közeli, de nem is egy felületes kapcsolat. Egy szelíd, a nagy átlaghoz képest művelt ember, ráadásul olyan, aki a nagy átlagnál pár klasszissal tisztességesebb, szóval egy olyan ember, akire suhanc korunkban azt mondtuk viccesen, hogy na, ezzel az emberrel bátran mernék lopni menni. A történés pedig a következő: szóba keveredtek a cigányok, és ez az ismerősöm a világ legtermészetesebb hangján, szinte már kvaterkázó stílusban elkezdte mondani, hogy no, azért az a rabszolgaság mégsem volt régen egy rossz dolog, mert azért lássuk be, hogy vannak olyan emberek, akikre egészen egyszerűen nem lehet rábízni a saját sorsukat. És így tovább.

És ez eléggé általános. Szinte már nem is mehet úgy végig az ember az országon, hogy ne botoljon bele legalább két-három ilyen teljesen hétköznapian előadott cigányozásba, lassan már a köszönést is ez helyettesíti, és nem csak az ország lepukkantabb részein, tavaly például Győrben fogadott egy ismerősöm azzal, hogy no, szevasz, ti felétek is ilyen nagy ez a barna járvány? A zsidózás pedig lassan már hétköznapibb, mint a rágógumizás.

Az, hogy a pártpolitikai elit ezt kihasználja és a saját érdekeit mozdítja elő a probléma tálalásával rendben. A hiéna dögöt eszik, a pártpolitikus hatalomra tör, ez van, ez az élet rendje, nem szép, de hát az aranyér sem szép meg az időskori elbutulás, mégis léteznek és együtt kell élni velük. Az viszont, hogy az értelmiségi elit is ugyanúgy kihasználja és a saját ostobácska kis érdekeinek a szolgálatába állítja mindezt, az azért már egy kicsit bosszantóbb.

Eleinte még azt hittem, hogy azért teszik ezt, mert buták. Nem látják be, hogy lófasz sem oldódik meg attól, ha teszem azt egy negyvenfős motoros csapat nem balfaszkodhat április 21-én, tíz és tizenkét óra között a Belvárosban. Sőt, pont hogy rosszabbodik ettől a helyzet, hiszen kap az egész egy erős tiltott gyümölcs bukét, no, gondolja az, aki esetleg eddig bizonytalan volt, hát ha ennyire tiltják, akkor csak lehet benne valami! Szóval azt hittem, hogy a kardcsörtető belvárosi liberális azért ennyire ostobán manifeszt antináci, mert szűklátókörű, és nem veszi észre, hogy mekkora bajt okoz a nagy löttyös feldemhedésével.

De egyre inkább be kell látnom, hogy ez nem butaság, hanem aljasság. Neki tényleg ugyanúgy eszköz a cigány és a zsidó, mint ahogyan eszköz Orbán számára is, csak míg Orbán a nettó politikai hatalom megtartására használja őket addig a belvárosi liberális a kulturális hatalmát, illetve annak legalább a látszatát igyekszik megtartani, visszaszerezni. Neki emiatt aztán egyáltalán nem lesz az fontos, hogy az ország teljes területén, az év 365 napján mi van, mekkora a mindenféle borzalmas gondolatoknak az elfogadottsága, ő ezt pontosan ugyanúgy szarja le, ahogyan Orbán, neki az a fontos, hogy az ilyen szimbolikus kultúrharcokat megnyerje. Ne vonuljanak fel a motorosok. Ne állítsanak Horthy-szobrot egy picsányi 600 fős településen, ne nevezzenek el Horthyról teret akkor sem, ha az adott település 80%-ának úgy komolyabban ez ellen nincs is kifogása, és ehhez hasonlók. A belvárosi liberálisnak ez azért kell, mert azzal van, hogy ezek a szimbolikus küzdőterek az ő területei, ahol neki kell uralkodnia. Neki kell ezekben a tök lényegtelen szimbolikus csatározásokban győznie. És ha ezért le kell szopni bármelyik tetszőlegesen obskúrus szaralakot, hát leszopják, bő nyállal. Az meg köszöni szépen, röhög egyet a markába és morog valamit a bajsza alatt a hasznos idiótákról.

esernyősEvezős 2013.04.10. 14:55:14

@maroz: Én a zsidózáson vagyok igazából megdöbbenve. Egészen késő felnőttkoromig, én ezzel nem találkoztam. Nem tudom, de emlékeim szerint a szót, hogy zsidó, mondjuk harminc éves koromig tán a számon sem ejtettem ki, nem is találkoztam vele, semmilyen kontextusban. Sem családban, sem ismerősök között ez soha nem jött elő, nem említettük, egyszerűen nem volt miért szóba hozni. Talán hülyén hangzik, de az a legpontosabb visszaadása a helyzetnek, hogy ismeretlen fogalom volt ez számomra.
Éppen ezért, marhára megdöbbentem, mikor először feltűnt a közbeszédben, vagy amikor legelőször olvastam valakiről - tán valami színész volt az illető -, hogy ő zsidó. Nem is értettem, hogy ez honnan került elő, mi köze bármihez is - a zsidóság nekem valami távoli népcsoport volt (a szó igazi értelmében), akik Izraelben laknak és pajeszuk van, feketében járnak, meg kalapot hordanak, ilyesmik.
Ehhez képest, most taknyos gyerekek zsidóznak az utcán, a buszon, a boltban, nyugdíjas öreg fószer a postán, sorbanállás közben, buszvezető a forgalomban, egy tömött buszon, mindenki füle hallatára és hasonlók. Ja, és nem egy színészről tudja az ember meg, hogy ő zsidó, hanem lassan már nincsen olyan művészeti ág, aminek a tagjait ne vették volna sorra bármiféle sajtóorgánumban, miszerint ki a zsidó és ki nem.
És én nem értem ezt, hogy hogyan tudott pár év alatt ez ennyire elharapózni, teret nyerni, a nyilvános közbeszédben szinte polgárjogot nyerni???
(Sajnos, a cigányozás e téren más tészta, az azért korábban is megvolt, azzal nem felnőtt fejjel találkoztam először. :-( )
Olyan, mintha a középkorba lépegetnénk vissza, vagy még korábbra, ökörfogaton - miközben a nagyvilág valami sinkanszen-szerű járművel húz el mellettünk éppen.
Egye meg a rosseb, eljött az az idő, hogy nem szívesen mondom el, ha külföldre megyek, hogy honnan való vagyok. Pedig ezt soha, még az átkosban sem szégyelltem. Most meg igen.
És egyre többször jut eszembe, hogy el innen, de gyorsan és minél előbb.
(Mindeközben arról hadovál L.Simon reggel a Start-ban, hogy milyen baromi szorosra fűzzük a kapcsolatainkat Ukrajnával, már kétszer annyi határátkelő van feléjük, mint Románia felé. Mert annyira javul a mi viszonyunk velük és ez mekkora űberfasza dolog. Meg is jegyeztem két falat között, hogy az b+, de még mennyire! És nem is kell már sok ahhoz, hogy milliméterre olyanok legyünk, mint ők. Csak nem tudom, akkor az aktuális vidnyánszkyattilák hova emigrálnak majd...?)

maroz 2013.04.10. 16:00:51

@Evezős: Képzeld el azt, amikor már Ukrajnában is kínos lesz bevallani, hogy magyar vagy. :)

Számomra eléggé hihetőnek tűnik az, hogy ez a zsidózás-cigányozás tulajdonképpen nem más, mint egyszerű, szimbolikus válasz a nagyon is hétköznapi félelmekre. Félti az éppen a polgárosodás útján elindult emberke a megélhetését, a vagyonkáját, a státuszát, és mivel túl bonyolult lenne erre a félelemre racionális okot találni így szokás szerint keres valami démont, ami itten őtet fenyegeti. Felülről az elit, főleg a multi, és a pénzügyi elit, akiket eléggé tipikus a zsidókkal azonosítani, alulról pedig a cigányok. No meg félti az identitását is, hogy ő itten nem lehet kedvére magyar, és itt a fenyegető ellenséget a liberalizmusban, a kozmopolitizmusban - és persze a zsidóban, mert az erre is jó - véli felfedezni.

És ez nem egy-két idióta, hanem százezrek, de inkább milliósnak tippelik a nagyságrendet. Ennyi emberrel meg már sajnos nem működik az, hogy kirekesztem őket, sőt, ez könnyen a visszájára is fordulhat, egyszer csak azon veszik észre magukat a mániákus kirekesztők, hogy pont ők rekesztődtek ki. Ezért nincs sajnos semmi értelme ennek a hisztérikus nácizásnak, pláne olyanok részéről, akikről eléggé köztudott, hogy finoman szólva is nem a magyar hétköznapokat élik.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.04.10. 16:51:34

Még tiszta szerencse, hogy jön Széles a 150 kilós, bemeneti oldal nélküli energiacellával, és magyar a magyarnak nem lesz farkasa többé, hanem a kerítés es kolbászbul lesz, mint ötszáz éve.

dobzse.laci 2013.04.10. 17:02:29

Profin kivitelezett színjáték.

Beszopta, akinek be kellett.
Felépítették a lépéskényszert, a sok marha meg bandukolt a karámba - tán még vigyorgott is.
Hát tényleg nemcsak a közmondásosan retardált átlagválasztópolgár hülye, hanem mindenki.
Ezt nem gondoltam volna...

Precedens tarsolyban, nincs itt semmi látnivaló.
Legfeljebb majd innentől nem áll meg a metró a Kossuth téren.

maroz 2013.04.10. 17:15:59

@agresszív kismalac: Láttad milyen pöpec kis animgifet találtam erre? :)

Alonee 2013.04.10. 17:33:25

Öööö, csak félve kérdem, ez egy riposzt poszt?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.04.10. 17:37:29

@maroz: Most látom csak, hogy Trombitás Frédi ment a levesbe.:-)
(Azért az milyen bájos már, hogy az E'14 Áder Jánoshoz fordult a külföldi szavazókat illető aggályaival. Soha jobb helyre!)

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.04.10. 17:45:47

Én rájöttem, hogy működik a cucc. Egy Kerényi-könyvsorozatot (100kg) fel kell tenni az asztalra. Onnan lelököd a padlóra, és eközben a rákötött spárgával felpörgeti a spárga másik végén levő generátort (50kg).
Ha most megrendeled, a generátort macs... matyómintákkal kapod!

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.04.10. 17:47:45

Állítólag ezt a Tesla nevű júzert már égre-földre keresi a TEK.

maroz 2013.04.10. 17:49:43

@Alonee: Mire lenne ri(poszt)^2?

maroz 2013.04.10. 22:08:23

@Alonee: Nem tudom, hogy jó irányba tapogatózok-e, de ha igen, akkor elmondanám - bár kétlem, hogy túl sokan elhinnék -, hogy én azt a másik blogot amióta onnan eljöttem soha még csak meg se nyitottam. Egyetlen pillanatra sem, így onnan sem posztot, sem kommentet, sem semmi egyebet nem olvastam. Becsszóra. :)

Alonee 2013.04.10. 23:47:26

@maroz: Becsszó nélkül is elhiszem. Tényleg, miért nem olvasod?

maroz 2013.04.11. 06:52:24

@agresszív kismalac: @Alonee: Mert úgy gondolom, hogy talán elég ezerszer elolvasni azt, hogy Orbán hűje, Matolcsy hűje, a nácikat fejbe kell verni egy söröskorsóval és különben is, most már tényleg fél órán belül összeomlik a gazdaság. Meguntam a hiszterolibet, ez van.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.04.11. 08:19:43

@maroz: Idéznék:
"A körúton belüli értelmiség köldöknézegetése helyett inkább az átlagemberekkel és vidéki hétköznapjaikkal, sikereikkel, problémáikkal is tartalmas írásokban foglalkozunk."

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.04.11. 08:20:47

...ja, ez az április elsejei vezércikkben volt.:-)

Alonee 2013.04.11. 10:44:12

@oskorilelet: Igen, rendben, megvolt az intellektuális fölény, látom, értem, király vagy. Minden jót.

Alonee 2013.04.11. 11:40:21

@oskorilelet: Eddig jó volt, kár, hogy elszúrtad. Tudni kellett volna abbahagyni, bár lehet, hogy a "köszönöm" volt már több, mint kellett volna. Fene tudja. Volt itt már szó a pöcs összeméregetésről, ebben nem vagyok hajlandó részt venni, azért mert úgy gondolom, hogy tényleg Te vagy a jobb, és most ezt őszintén írom, nem ilyen olcsó troll közhelyként. Egyetlen dologban érzem azt, hogy veszítettél és ezt sem bántásból írom. Nem voltál elegáns, pedig lehettél volna.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.04.11. 14:48:21

@oskorilelet: Maroz annyit hibázott, hogy nem lépett le magától és időben a vincentről, majd mérgében írt néhány ronda dolgot, amit maga sem gondolt komolyan. Ahhoz képest, hogy minek tartod, úgy látszik, mégis foglalkoztat annyira, hogy idetekergőzz megmutatni a maradék nyolc kommentelőnek, hogy milyen egy igazi gyűrűsféreg. Köszönjük, de a vincenten láttunk már eleget! :)

Alonee 2013.04.11. 15:14:30

@oskorilelet: "Te itten elmocskolódol magadnak". A semminél is kevesebb.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.04.11. 19:55:52

@maroz: Nem érdemes belemenni. Akárkinek akárhány nickje lehet, és lehet akár jó oka is rá, hogy kezdjen egy újat. Mindegy, hogy kicsoda oskorilelet, a lényeg, hogy nem érte be annyival, ami történt, hanem ide is utánad jött piszkoskodni. Én kidobnám. :) De ha kidobod, javaslom, hogy ne szólj utána, mikor már nem tud visszaszólni, az olyan jótündéres. Kitiltani csak hűvös, de udvarias elköszönéssel, vagy szó nélkül. :)

maroz 2013.04.11. 20:57:34

@oskorilelet: Na, most már csak öt, lement a nagyja, lehet pihenni.

dobzse.laci 2013.04.11. 21:25:39

Na, most összekeveredtem...
Kinak nagyobb, kinek vastagabb?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.04.11. 21:45:02

@oskorilelet: "Se veled, se nélküled élni nem tudok...":-)

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.04.11. 21:46:54

Meg az is van, hogy: "Szeressük 1mást, gyerekek..."

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.04.11. 21:51:39

Asszem, inkább visszamegyek csiszolgatni a szuicid posztomat. Az is van ennyire mulatságos.

maroz 2013.04.12. 07:11:48

Azért nem semmi, hogy ennyire nem bírják ki. Uralják a nagylegelőt, én a környékére se nézek, azt csinálnak, amit csak akarnak, de nem, nekik ez nem elég, nekik feltétlenül utánam kellett jönniük, mert nem bírják elviselni, hogy létezhet a világon egy olyan aprócska kulturális terecske, amit nem ők uralnak. Vicces, na.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.04.12. 08:26:14

@Lajos bacsi: @maroz: Igazából nem az üveggolyókat fájlalom. ...hanem, hogy Pásztorok lettetek.

rés a sorok között 2013.04.12. 09:02:57

@maroz:
Már fenn céloztam rá, hogy nincs rendben ez a folyamatos kényszeres pöcsversengés.
Itt mutatom a fokozatokat:
1. Finoman elhajtasz valakit, mert panelprolinak véled.
Mit ártott ő neked?
2. Nagyon otrombán sallerozol mást, mert Medvegyevnek véled.
Mert leírja, hogy, hogy nem szeret.
1.Megteremted a kultuszát itt, a saját blogodon jótündérnek azzal, hogy majdnem minden írásodban hadakozol egyet vele.
Nem ők jöttek ide a te karámodba, hanem te hoztad magaddal őket.

Én kívűlállóként így látom.

rés a sorok között 2013.04.12. 10:17:53

@rés a sorok között:
Bocsánat: nem panelprolit, hanem panelburzsujt akartam írni.

maroz 2013.04.12. 14:00:22

Még ennyi beteg embert...

maroz 2013.04.12. 16:29:33

@agresszív kismalac: Nyilván, én az "ennyi"-be nem férek bele, ugye?

maroz 2013.04.12. 16:30:51

@rés a sorok között: Szervusz. Te ki vagy, és mit szeretnél?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.04.12. 18:53:57

@oskorilelet: Még egy Bubó...
"-Szabad vagyok- mondta a majom a rácsnak.
-Én nem- mondta a rács- engem majmok közé zártak."

rés a sorok között 2013.04.12. 19:42:32

@agresszív kismalac:
Tévedsz, kismalac.
Helikopter pilóta és fedélzeti szerelő vagyok. Elsősorban mezőgazdasági és mentőhelikopterekkel foglalkozunk,de vállaljuk élményhelikopterek szervizelését is. És totálkárost bontását.

panelburzsuj 2013.04.13. 15:20:47

@maroz:

Ha egy blog diliházast játszik, akkor a látogatói meg betegest.

És turbékol a harmónia.

maroz 2013.04.13. 15:31:32

@panelburzsuj: És ezek pont téged akarnak itt megvédeni. Én a helyedben elkezdenék súlyosan aggódni. :)

panelburzsuj 2013.04.13. 15:41:35

Nem védik ők se Aloont, se panelburzsujt.

Veled szórakoznak - pedig arra hamar rá lehet unni.

maroz 2013.04.13. 17:37:47

@panelburzsuj: Mondod te, akinek évek óta nem sikerül. :)
süti beállítások módosítása