HTML

Csoportterápia

  • Kopó: Annak a paradox helyzetnek mi a feloldása, hogy a felújításhoz tőke kell, az meg az önkormányzatna... (2021.12.21. 01:47) Faszádizmus
  • ATCG: Csak a csönd (2019.07.30. 00:21) Outdoor
  • maroz: @KUNTYI: Ötmillió forintot azért nem akkora kunszt elhasználni, például felteszed a ruletten a pir... (2016.11.25. 05:42) A napelem haszna Magyarországon
  • maroz: @annamanna: Nézd meg, hogy kik és mire használhatják ezt a bringát. Nézd meg a motorját: 0,25 kW a... (2016.04.19. 12:51) Zöld rendszám
  • bontottcsirke: @dr Smittpálelnökúr: Ezaz! Rekesszz ki mindenkit, aki nem a haverod! Így szép a demokrácia. (2016.02.07. 13:02) Demokratikus ellenzék

Egy másik segglyuk

segglyukbanner.png"A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, és senki sem kíváncsi a másikéra."



Irl kommentelnél? Gyere a Gólyába!

golya.jpg

Ambulánsan kezeltek száma

Címkék

alföldi (2) államadósság (1) államcsőd (1) államforma (1) ami még egy blogon is ciki (1) aranyszalag minőség (1) a létezés magyar minősége (15) ballib (13) balliberális értelmiségi elit krémje (2) bizalom (4) bloglossza (31) bürokrácia (1) chiken game (1) cigány (1) civil (17) civilek (6) civil politizálás (1) demokrácia (1) égés (1) egyéb ápoltak (7) egyetemfoglalás (1) életvilág (4) elit (20) ellenzék (1) emlékezés (1) emlékezés-biznisz (1) eperjes károly (1) építészet (1) erkölcs (6) erőss zsolt (1) érték (15) értelmiségi elit (6) etatizmus (2) felelősségvállalás (1) fellegi (1) felsőoktatás (1) fidesz (1) fogyasztóvédelem (2) gasztroezmegaz (1) gasztronómia (4) giró szász (1) gyereknevelés (1) győzelmi jelentés (1) gyurcsány (3) g pont (1) háború (1) hallgatói érdekképviselet (2) hatalom (6) hazugság (1) helyreigazítás (1) hétköznapi apróságok (2) hétvége (17) homofóbia (1) horsefuckers pride (1) igazságosság (1) indulatposzt (1) jobbik (2) jogállam (5) jövőkép (17) kisember (10) kiss péter (1) konzervativizmus (1) kormány (1) kormányzás (3) kövér (1) középosztály (1) kreativitás (2) kultúra (2) lányomnak mondom (1) lázár (1) lengyel lászló (1) levelező tagozat (3) liberális demokrácia (1) lmp (1) magánügy (1) magyar gasztronómiai egyesület (1) magyar narancs (2) matolcsy (1) mazsihiszti (1) média (11) migráció (1) milla (1) mszp (5) munka (1) náci (2) nacionalizmus (1) nemzeti középosztály (1) nyitottakvagyunk (1) oktatás (13) orbánizmus (10) palotaőrség (1) pártállam (3) pártpolitizálás (11) pénzért bármit (1) pintér (1) plágium (2) polgár (1) polgárosodás (3) pozsonyi ádám (1) progresszió (1) rendszerváltás (2) románia (5) schmitt pál (6) selmeczi (1) szabadság (1) szanyi tibor (6) szíria (1) szőkenő (1) tarlós (1) társadalom (25) TGM (1) tudomány (3) tv2 (1) ünnep (4) vágó istván (1) választás (1) vallás (1) vélekedéseink (1) vendégposzt (1) vicc (2) vidéki tanácselnök (1) zárszó (1) zászlóégetés (1) zombiszdsz (1) zsidó (3) Címkefelhő

Házirendetlenség

Csak úgy, miheztartás végett

-Doktor úr, nagyon fog fájni?
-Igen. Mégis, mit képzel, ha jól esne akkor magunknak csinálnánk!

Ezt a blogot magamnak csinálom, hogy jól essen. Ne vedd el ezt tőlem. Ne agitálj, mert nem érdekel. Ne mondd el nekem, hogy elfogult vagyok, mert ezt én is tudom. Igen, ezen a blogon elfogultan írok, ezt nem is tagadom. Azt gondolom ugyanis, hogy jobb, ha felismerem és figyelek a saját elfogultságomra, mint ha letagadnám és állítanám, hogy az elfogult véleményem elfogulatlan.

Ne agitálj, ne próbálj meg legyőzni, hanem beszélgess velem. Ha akarsz. Próbáld megismerni a gondolkodásomat, cserébe én is igyekezni fogok megismerni a tiedet. Attól még nem dől össze a világ, ha ugyanarról a szeletkéjéről te meg én másként gondolkodunk. 

Ha beszélgetni szeretnél velem, akkor vedd figyelembe, hogy engem a dolgok érdekelnek és nem annyira a vélemények. Épeszűbbnek tartom magukról a dolgokról beszélgetni, vitázni, mint a véleményekről.

Nem különösebben zavar, ha minősítesz, nem szeretnék innen semmit se kitörölni, se kitiltani senkit, de arra kérlek, hogy a többi ápoltat ne minősítsd. Szeretném, ha ez egy komfortos diliház maradna, zártosztály nélkül.  

Köszönöm, és érezd rosszul magad nálunk!

Mit tettek a balliberálisok a menekültekért?

2015.07.31. 09:27 | maroz | 39 komment

mottó: "A zsének pedig nincs ideológiája, az csak zsé. "
urbánus folklór

Ahol ellenzékben vannak, ott követelnek. A hatalom ne tétlenkedjen, lépjen, tegyen, intézkedjen. No meg sokszor felmerül szintén balliberális megmondók irányából, hogy a nagy karitatív szervezetek sem tesznek semmit, szóval ha a máséval kell kaszálni a csalánt abban verhetetlenek.

De mit tesznek ott, ahol ők vannak hatalmon? Például Zuglóban.

Adnak a Kerepesi úton egy légópincét (légópincét!!'44!!!), de azt is csak akkor, amikor egy segítő szervezet kéri tőlük. Maguktól nem jutna eszükbe, holott Zuglóban lenne hozzá hatalmuk is, de nem, inkább egy olyan módozatot eszeltek ki, amit a közgyűlés megfúrhat:

Az Index információja szerint a testület MSZP-s és PM-es tagjai biztosan megszavazzák a menekülteket segítő szervezet támogatását, nagy kérdés, hogy a fideszes képviselők hogy döntenek majd.

Tehát lehet majd kommunikálni, hogy mi, ballibek akartuk, de a mocskosfidesz!

Pedig a lehetőségek adottak az érdemi segítésre is. Ott van például két közösségi intézményük, az egyik ráadásul még a nevében is erre a feladatra rendeltetett: Zuglói Civil Ház.
zuglo.PNG

A vezetője egy doktordöménypéter, akinek a balliberális elköteleződéséhez kétség nem férhet, így semmi komolyabb akadályát nem látom annak, hogy ez az intézmény érdemben is hozzálásson a menekültek segítéséhez. Helyzet van, súlyos, és ilyenkor félre kell tenni a nyárbúcsúztató vigalmat, a párkapcsolati tanácsadást és a hasonló civilkedéseket, át kell alakítani az egész intézményt egy migránssegítő központtá.

Internetet, telefonvonalakat adni a migránsoknak, hogy intézhessék az ügyeiket.

Önkéntes jogászokat, államigazgatásban jártas aktivistákat toborozni, hogy napi legalább 16 órában segíteni lehessen a menekülteket az állammal és a hatóságokkal folytatott egyenlőtlen küzdelmükben.

Tisztálkodási, zuhanyzási, mosási lehetőséget kell biztosítani legalább azon menekülteknek, akik családdal, kisgyerekkel menekülnek.

Beüzemelni egy leveskonyhát, hogy akik rászorulnak kaphassanak egy tányér tartalmasabb főtt ételt. 

Orvosi, egészségügyi segítséget nyújtani nekik, önkéntes orvosokat, egészségügyiseket bevonva.

Matracokat, tábori ágyakat berakni a nagyobb termekbe, hogy legalább a kisgyerekeseknek ne az aluljáróban kelljen aludniuk.

És így tovább, megkeresni például a civil segítőket és felajánlani nekik, hogy jöjjenek a Zuglói Civil Házba, legyen az a budapesti migránssegítés fellegvára, ha már egyszer az a ballibé lett. No meg ha a dolog már kicsit bejáratódik ki lehetne terjeszteni a másik zuglói közösségi intézményre is, a Cserepesházra:
cserepesh.jpgLám, itt még étterem is van, sokkal könnyebben menne az a tányér leves, mint a Civil Házban. No meg ezek az intézmények befogadhatnák azon erőket is, amelyek röhögve összegyűjtöttek pártízmilliót viccesnek gondolt ellenplakátokra, hiszen ha az emberek ilyesmikre adtak, akkor kizárt dolog, hogy ne gyűlne össze percek alatt százmilliós nagyságrend, ha tényleg a migránsok konkrét segítéséről lesz szó.

Nyilván, ez járna egy csomó konfliktussal, de hát a balliberális véleményalakítók profik, kizárt dolog, hogy ne tudnák rábeszélni a reikitanfolyamosokat, hogy most egy kis ideig inkább kenjék a vajaskenyeret a menekülteknek. Amint hogy az is valószínű, hogy a környékbeliek is háborognának, de őket majd párosával járó balliberális aktivisták fogják szép szóval, türelemmel nyugtatgatni, elmondják nekik, hogy itt most súlyos humanitárius válság van és szakítani kell a "csak ne az én kertecskémben!" szemlélettel, mert ezt kívánja tőlünk az emberiesség és a szolidaritás. Amekkora szürkeállomány van a ballib mögött kizárt dolog, hogy ne lennének képesek meggyőzni a berzenkedőket. 

Kérdés persze, hogy miért nem ezt csinálják már hónapok óta. Illetve kérdés még az is, hogy miért nem kérdezi meg tőlük a sajtó, hogy miért nem a fentieket teszik? Miért nem sürgeti őket a balliberális közvélemény, miért nem kényszeríti rá alkalomadtán  őket erre? Miért nem tüntet százezer balliberális, humanista, a menekültek sorsáért aggódó emberke már napok óta a Civil Ház előtt? Követelve, hiszen követelni attól kell, akinek hatalmában áll tenni. A doktordöménypéternek hatalmában áll, ő a vezetője a Civil Háznak és ezen túl a karrierjét figyelve feketeöves szoci háttérembernek is tűnik, akkor meg?

Hol vannak ilyenkor a balliberális sajtóorgánumok? Miért nem teszi fel például a szocialista Népszava a kérdést, vagy a Magyar Narancs? Az ATV? A Klubrádió? De tényleg, miért nem? 

39 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kakukkfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr77667632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tralalala 2015.07.31. 19:02:26

Nekem már az is nagy titokzatosság, hogy aki kommentelni meg lájkolgatni remekül tud, és teljes meggyőződéssel állítja magáról, hogy ő mekkora migránsbarát, az hogyhogy nem önkénteskedik most a Keletinél, vagy legalább rendszeres átutalással miért nem segíti az ezt végző szervezetek munkáját.

csoio csagasz 2015.07.31. 19:38:33

Remélem megérte ez a hányadék, sokat fizettek érte?

Agyhalott orbáncsicska, van egy rossz hírem. A menekültügy országos probléma, nem kerületi. Ezt a retkes ganészájú genetikai selejtes csúti hányadéknak kell megoldani, nem egy kerületi polgármesternek, és ez független attól, hogy melyik oldalhoz tartozik.
Kapís, agyhalott barom?

Netuddki. 2015.07.31. 19:43:35

Az csak a hazug fidesz agitpropagandában van, hogy a balliberálisok keblükre ölelik a menekülteket. Ez az álrácsodálkozó blog is a propaganda része. Ha már úgy odavannak a menekültekért akkor miért nem tesznek értük valamit, ugye.

Miközben, valójában ugyanúgy hidegen hagyja az úgynevezett "bal" oldalt a menekültkérdés mint a fideszt. Akik tesznek is valamit azok egyszerű magyar állampolgárok mindenféle oldaltól függetlenül.

röf 2015.07.31. 19:54:39

Azért nem tesznek semmit a libsik, mert ők is pont úgy gondolkodnak, mint a kormány.
De mivel ők libsik, nekik mindig az ellenkezőjét kell mondani annak, amit Orbánék mondanak.
Ha hülyeség, ha nem.
Mert jó Soros Gyuri bácsi csak akkor tejel....

Krisz11 2015.07.31. 20:02:56

A betolakodókat a ballibáknak kell eltartani, mert ők ajnározzák őket.

Ne küldj levelet 2015.07.31. 20:21:07

Akik tesznek valamit azok a jobblibsik, kedves illibsi barátom.

öreg baka nem rakéta 2015.07.31. 20:43:51

Ahhoz, hogy eljusson a Civil házba, vagy a Cserepes házba, Budapesten közlekednie kellene. Min. 2 jármű. (őrs, és troli.) Az ottani segítség nyújtás nem menne. Jobb a helyszínen. A légópincével mi a bajod? Tárolásra szolgál, nem alvásra, mert ugyanúgy el van dugva a várost nem ismerők elöl.

sutyerák 2015.07.31. 20:46:12

vagy meszaros & meszaros esetleg simion & simon,netán kat.1ház.

sutyerák 2015.07.31. 20:48:09

@tralalala: nagy kereszténységedről még sosem csodálkoztál rá,hogy nem az

Larry Silverstein 2015.07.31. 20:49:18

tökre lefosom

ezek is állami pénzből müködnek, azt meg csak kerítésre + őrökre kéne költeni

maroz 2015.07.31. 21:04:29

@öreg baka nem rakéta: Igen, hihető, hogy akik Afganisztánból eljöttek a Keletiig azoknak ez a pár megálló komoly akadály. ;)

A légópince ígéret, mi van, ha meg sem szavazzák?

A Civil Ház pont ideális lenne afféle segítőközpontnak, és ott most egy emblematikus ballib a vezér. Tessék kicsit biztatni!

feketeesfeher 2015.07.31. 21:26:21

@maroz:

Segíteni ott kell, ahol a menekültek vannak.
Ezt a civilek megoldják.

Segítőközpontokat az államnak kell üzemeltetnie, mert vannak mindenféle biszbasz előírások, hogy kinek hova kell mennie, ha kérelmet akar beadni, vagy egyáltalán a rendszerbe akar kerülni.

Oké, értem én hogy le sem szarod a problémát, csak baszogatni akarsz, de azért előbb inkább gondolkozz, és utána fikázz.

feketeesfeher 2015.07.31. 21:37:34

Mondjuk én vagyok a hülye, hogy hozzászólok egy olyan poszthoz, aminek a címében benne van a "balliberális" ökörség.

maroz 2015.07.31. 21:49:13

@feketeesfeher: No és persze a rossz táncost a tökei is zavarják, ugye.

Amúgy meg igen, működtesse az állam, de akkor meg tűnjenek el a picsába az összes civilkedő rezsimpatkány doktordöménypéterek, és rendben is lesz minden. Ja, és adják vissza a pénzt is, jut eszembe.

feketeesfeher 2015.07.31. 21:52:29

@maroz:

Ja, hogy neked személyes problémáid vannak, és azokról posztolsz.
Bocs.

Akkor nem szóltam.

Írj tovább bátran elképesztő ökörségeket.

maroz 2015.07.31. 21:56:04

@feketeesfeher: Miért, az ország ügye magánügy lenne? Ne emeljünk szót a rezsimpatkányok miatt? Nahát!

Amúgy meg mi is az ökörség abban, hogy egy Civil Ház egy ilyen súlyos helyzetben szerepet vállaljon, amikor mindene megvan hozzá?

feketeesfeher 2015.07.31. 22:08:58

Nézd, engem speciel pont nem érdekel, hogy miért akasztottad össze a bajszodat "doktordöménypéterrel"

A te dolgod.

Hogy miért csípi a szemedet a zuglói Civil Ház, az is a te dolgod.

Ennek a világon semmi köze a migráns problémához.
Érthetetlen, minek kevered ide?

Értem, hogy valami fura oknál fogva baszogatni akarod, csak ez engem egyrészt nem érdekel, másrészt meg veretes ostobaságnak tartom azt a primitív megnyilvánulást, hogy aki a migráns kérdés kezelésében nem ért egyet a kormányzati cselekvéssel és közpénz felhasználással, attól a magadfajták azonnal azt követelik, hogy fogadjon be egy komplett afgán menekült családot.

Fingod sincs az egész problémáról, viszont ezerrel osztanád az észt.

Annyit nem fogsz fel a kérdésből, hogy rohadt nagy logisztikai feladat lenne helyismeret nélküli migránsokat elirányítani Budapest egy nem túl frekventált pontjára.

A menekülteknek az is nehézséget okoz, hogy a befogadó állomásokat megtalálják.
Baromi nagy ötlet tőled beiktatni még egy másik segítő pontot is, amit ember nincs aki megtaláljon.

Hát innen gratulálok, hogy a fikagépedből ez jött csak ki.

annamanna 2015.07.31. 22:29:57

@maroz: a kérdés feltevésében benne van a válasz - azért, mert a kormánynak csak a civil társadalomban van ellenzéke, a hivatásos politikai osztályon belül nincs. Nem az számít, ki mit mond, hanem hogy mit tesz (vagy nem tesz).

feketeesfeher 2015.07.31. 22:32:46

@annamanna: "a kormánynak csak a civil társadalomban van ellenzéke, a hivatásos politikai osztályon belül nincs"

Orbitális ökörség.

Bogyó 2 2015.07.31. 22:36:14

Egyszer definiáljátok már mi az a balliberális. Mert ezt a szót csak az használja, aki szidni, összemosni akar, jellemzően fideszesek, jobbikosok, jobboldaliak. Én még embert nem láttam aki azt mondja, én balliberális vagyok. Baloldalinak mondja magát Szanyi, liberálisnak Fodor. De balliberális? Mi az? Ez csak szélről nézve ugyanaz, primitív látásmóddal, amikor valaki nem érzi a különbségeket. Mintha azt mondanánk, Illés Zoltán vagy Toroczkay ugyanaz a náci mind a kettő. Kb. ezzel van ez egy szinten, de a másik oldalon még nem olyan hülyék, hogy ilyeneket mondjanak.

Bogyó 2 2015.07.31. 22:38:31

@röf: Igen, bezzeg Orbánék nem így voltak. Ők tökre ugyanazt mondták mint Gyurcsány, igaz?

libsi nóta bárki unja 2015.07.31. 22:50:47

Miért nem rögtön a Gundelban kéne kosztoltatni a jöttmenteket? Onnan csak egy ugrás a kerítésen az állatkert, nekik ez nem jelenthet problémát. Az állatkertben meg gondozhatnák a tevéket, ezen kívül úgyse értenek semmihez. Ha ez se jön össze, akkor meg jók lesznek oroszlánetetésre

libsi nóta bárki unja 2015.07.31. 23:00:07

@annamanna:
"a kormánynak csak a civil társadalomban van ellenzéke"

Akkor nagyon irigylésre méltó a kormány helyzete. Civil társadalom ugyanis nem létezik a valóságban, legfeljebb a Norvégalap kifizetési listáján

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.07.31. 23:16:22

@feketeesfeher: @maroz: Miért, szerintetek ma ki a faszom müködteti a segítőközpontot, ha nem az állam? Nehogy aszongyátok h az önkormányzat!!! És az nem az államtól kapja a normatívát?

zila5 2015.07.31. 23:42:26

@Bogyó 2:
A balliberális úgy kell elképzelni, hogy mondjuk Szanyinak és Fodornak közös gyermeke születik.
Viccen kívül: az oldaliságnak már semmi értelme nincs, hacsaknem anyagi... Talán inkább érdemesebb liberálisokra meg konzervatívokra feleződni. Igazából az utóbbi két kifejezés is csak azt mutatja meg, kik azok, akik könnyebben bírják a változásokat és kedvelik a világ sokszínűségét és kik azok, akik a megszokott keretek közt szeretnek inkább élni, csekély másmilyenséget elviselve csak.

mortullus 2015.07.31. 23:42:43

@maroz: És ráadásul gyalog jöttek Afganisztánból idáig! Az első biztonságos ország Afganisztánból pedig egyértelműen Németország, ebben vita nem lehet!

És korábban 4 hónap volt, mire ideért Afganisztánból egy illegális határsértő, de a kerítés építés hírére megszaporázták a lépteiket és már 4 hét alatt idegyalogolnak.

bandiras2 2015.07.31. 23:47:09

Bevándorlásról szakszerűen.
Forrás: Civis Hír

Miért viselkednek így a muszlimok Debrecenben – és másutt? Egyelőre kis mértékben, de ugyanaz játszódik le Debrecenben, a Sámsoni úton, mint ami nagy mértékben, nap mint nap zajlik például a norvégiai Oslóban, a svédországi Malmőben, a franciaországi Marseille-ben, a németországi Berlinben, a dániai Koppenhágában, az angliai Londonban, az USA-beli Michigan állam Dearborn nevű városában, vagy az ausztráliai Sydney-ben: bevándorló vagy menekült muszlimok belekötnek a helyi emberekbe, zaklatják a helyi kereskedőket, és molesztálják a helyi nőket és lányokat. A Sámsoni út „no-go zone” lett, azaz olyan zóna, ahova a helyi magyar emberek nem szívesen mennek be.
Ez Allah (Isten) akarata

A Korán, azaz a muszlimok szent könyve nem egy egyszerű könyv, hanem maga Allah (Isten) szava tökéletes formában, ahogyan azt Dzsibril (Gábriel) arkangyal elvitte Mohamed prófétának, az iszlám alapítójának, látomások formájában. Éppen ezért a Koránt megváltoztatni vagy átértékelni nem lehet – ami abban áll, az Allah (Isten) szava, tehát úgy helyes, ahogy van. A Korán 3.5 szerint az iszlám a tökéletes vallás. A Korán 33.21 szerint Allah küldötte (Mohamed próféta) példakép. Amit ő tett, az helyes, és a muszlimoknak követniük kell az ő példamutató cselekedeteit. Ezeket az ismérveket kell szem előtt tartani, mielőtt bárki megpróbálna ideologizálni, hogy a VII. században keletkezett előírásokat már nem kell figyelembe venni, mert azok az idők elmúltak. Szó sincs erről – ezek az előírások ugyanannyira hatályosak és kötelezőek ma, mint ezernégyszáz éve.
A muszlimok a legjobbak; a nem muszlimok hitványak

A Korán 3.11 szerint a muszlimok, azaz Mohammed próféta követői a legjobbak a népek közül. A Korán 98.6 szerint azok, akik nem hisznek az iszlámban, a Koránban és Mohamed prófétában, ide értve még a Könyv népeit is (azaz a zsidókat és a keresztényeket is), a pokol tüzére jutnak. Akik nem hisznek az iszlámban, a Koránban és Mohamed prófétában, azok a leghitványabb teremtmények. A Korán 48.29 szerint Mohamed próféta Allah követe, és azok, akik vele vannak, keményen bánnak a hitetlenekkel (a nem muszlimokkal), viszont irgalmasak egymással (a muszlimokkal) szemben. Azért nem alkalmazkodnak, mert meg vannak győződve arról, hogy ők a felsőbbrendűek, mindenki más pedig alsóbbrendű. Soha nem is fognak alkalmazkodni, amint azt számos nyugat-európai, kanadai, amerikai és ausztráliai példa is alátámasztja.

Dzsihád (kombinált, azaz nyílt ÉS fedett háború az iszlám győzelméért). A dzsihád szó eredeti jelentése küzdelem. A Koránban a jelentése küzdelem (harc, háború) azért, hogy a világ minden országa muszlim országgá váljon. A Korán 9.29 szerint a hívőknek (a muszlimoknak) harcolniuk kell azok ellen, akik nem hisznek Allahban, vagy a Végítélet Napjában; vagy akik nem tiltják azt, amit Allah vagy Mohamed próféta megtiltott; vagy akik nem hisznek az igaz vallásban (az iszlámban), még a Könyv népei (azaz a zsidók és a keresztények) ellen is, egészen addig, amíg azok alávetettségbe nem esnek, alázatosan nem fizetik a dzsizját (a hűségadót a muszlimok részére), és át nem érzik alávetett helyzetüket. A muszlimok szerint, egy zsidó vagy egy keresztény az alábbi három lehetőség közül választhat:

1. áttér az iszlámra
2. fizeti a dzsizját, és alávetett, másodrendű állampolgárként él
3. meghal

Ha valaki azonban nem a Könyv népei közül való (azaz nem zsidó és nem keresztény), akkor csak két választása van:

1. felveszi az iszlám vallást
2. meghal

Ha a muszlimok erősek, akkor a dzsihádot erővel, nyílt módon kell végrehajtaniuk. Ha a muszlimok gyengék, akkor megtévesztéssel, szaporodással, és egyéb fedett módon kell küzdeniük addig, amíg eléggé meg nem erősödnek ahhoz, hogy nyílt harcban győzzenek. Éppen ezért értelmezhetetlen az a nyugatiak körében elterjedt, hímező-hámozó kifejezés, hogy van „szélsőséges” muszlim, meg van „mérsékelt” muszlim. Szó sincs erről. Mindkettő ugyanazt a cél akarja elérni, csak más eszközökkel: az egyik ordítva és fegyvert rázva, a másik mosolyogva és alattomosan.

Dzsizja (nem muszlimok hűségadója a muszlimok részére): A nem muszlimok által, a muszlimok részére fizetett hűségadó, mellyel a nem muszlimok elismerik alávetettségüket (lásd Korán 9.29). Amikor egy muszlim elveszi egy debreceni kereskedő áruját, vagy felveszi a segélyt, miközben a szabadságjogok ellen kampányol, és szidja a befogadó országot, akkor tulajdonképpen beszedi a dzsizját.
Dhimmi (alávetett, másodrendű személy)

bandiras2 2015.07.31. 23:48:33

Dhimmi (alávetett, másodrendű személy) A dhimmi olyan nem muszlim személy, aki addig, amíg nem kritizálja a muszlimokat, elfogadja alávetettségét, és fizeti a hűségadót, életben maradhat. Ha ezeket megszegi, bármi megtehető vele. A muszlim és a dhimmi viszonya hasonló, mint a maffia és a boltos viszonya. Ameddig ez utóbbi hallgat, engedelmeskedik, és fizet az előbbinek, addig éldegélhet. Ellenben ha makacskodik…
Takija (megtévesztés) alkalmazása. A Korán 3.28 szerint a hívők (a muszlimok) ne keressék a barátságot a hitetlenekkel (a nem muszlimokkal), kivéve, ha veszély fenyegeti őket azok által. Abu Darda, Mohamed próféta harcostársa ezt így fogalmazta meg: „A hitetlenek (nem muszlimok) arcába mosolygunk, miközben a szívünk átkozza őket”.

A nők másodrendűek és ostobák. A Korán 2.223 szerint a feleség egy szántóföld, akit a férj akkor és úgy „szánthat fel”, ahogyan akar. A gyengébbek kedvéért ez azt jelenti, hogy nem kell a feleség beleegyezése a szexhez. A Korán 3.43 szerint a feleség feladata az engedelmesség mind a férjnek, mind Allahnak. Azokat a nőket, akik lázadoznak, először megfeddéssel, majd az ágyból való kivetéssel, végül – ha még mindig makacskodnak – veréssel kell a helyes irányba állítani.

A Korán 2.282 szerint két női tanú egyenlő egy férfi tanúval. Ezt egészíti ki Bukhari 1.6.301, mely szerint Mohamed próféta azt mondta nők egy csoportjának, hogy adakozzanak, különben a pokol tüzére kerülnek. Amikor a nők megkérdezték, hogy miért, a próféta azt felelte, hogy azért, mert a nők szellemileg fogyatékosak (ostobák), hiszen csak két nő vallomása egyenlő egy férfi vallomásával; vallásilag pedig azért fogyatékosak, mert egy nő se nem imádkozhat, se nem böjtölhet menzesz idején.

A nemi erőszak akkor az, ha négy tanú bizonyítja. A Korán 24.13 szerint az, aki nemi erőszakot állít, de nem hoz magával négy tanút, az hazudik. Ha tehát nincs négy tanú, akkor nem erőszak történt, hanem paráznaság, vagy házasságtörés. A parázna büntetése a Korán 24.2 alapján száz ostorcsapás. A házasságtörő büntetése halálra kövezés, ami nem a Koránban szerepel, hanem Mohamed próféta példamutatása alapján (pl. Hadith Muslim 17:4192 vagy Bukhari 9.83.37) végrehajtott halálbüntetés. Ezért mernek a muszlimok debreceni lányokat és asszonyokat molesztálni, mert hozzá vannak szokva, hogy négy tanú hiányában, a nőt fogják megbüntetni.

A szexrabszolgaság törvényes. A Korán 4.24 szerint egy muszlim férfi számára tilos egy férjezett nőhöz való közeledés, kivéve azokat, akiket a jobb keze birtokol.
Ez utóbbi esetben olyan nőkről van szó, akiket portyázás vagy csata során zsákmányolt, vagy rabszolgavásáron vett. Ha például egy muszlim férfi egy zsidó, keresztény, hindu, pogány stb. nőt zsákmányol, akkor annak a nőnek a házassága automatikusan megszűnik, és a muszlim férfi rabszolganője lesz.

A pedofilia törvényes. A Korán 65.4 szerint, válás előtt, három hónapi szexmentesség vonatkozik azokra a nőkre, akik már menstruálnak, valamint ugyancsak három hónap azokra a lányokra, akiknek még nem jött meg a menzeszük. Az első eset még logikusnak is tűnik, hiszen egy gyors válás és újra férjhez menetel esetén nem lenne egyértelmű, hogy ki az apa. De mi van azokkal a lányokkal, akiknek még nem volt menzeszük? Náluk miért kell ugyanúgy három hónapot várni? Azért, mert velük is lehet nemi életet élni, és hát lehet, hogy egyik-másik előbb érik. A Mohamed próféta cselekedeteiről szóló Bukhari 7.62.88-ban az áll, hogy a próféta (aki egyébként akkor kb. 50 éves volt) házasságra lépett a 6 éves Aishával, majd amikor a lány 9 éves lett, elhálták a házasságot. Ez a gyengébbek kedvéért azt jelenti, hogy a javakorabeli Mohamed egy kislánnyal közösült.

A rágalmazás nem az, mint nálunk. Nálunk a rágalmazás azt jelenti, amikor valaki egy személyről hazugságot állít. Ezzel ellentétben, „Az utazó támasza, és a hit követőjének eszközei” (Umdat as-Salik wa 'Uddat an-Nasik) c. iszlám jogi útmutatás r2.2 bekezdése szerint a rágalmazás az, amikor valaki olyasmit mond egy személyről, ami annak a személynek nem tetszene (vagyis az a személy nem akarná, hogy kitudódjon). Például igaz, hogy a Korán a muszlimokat a nem muszlimok elleni harcra buzdítja, egészen addig, amíg a muszlimok győznek, és a nem muszlimok áttérnek, megalázkodnak és fizetnek, vagy meghalnak? Igen. Például igaz, hogy a Korán tiltja a muszlimok barátkozását a nem muszlimokkal, kivéve, ha azt megtévesztésből teszik? Igen. Például igaz, hogy a felnőtt Mohamed próféta egy kislánnyal közösült? Igen. Mindez azonban az iszlám felfogás szerint rágalmazás, mert ezek az állítások ugyan igazak, de ezeket hitetleneknek (nem muszlimoknak) kimondaniuk nem szabad.

Lerontás; felülírás. A Korán 2.106 szerint egy korábbi kinyilatkozást egy későbbi kinyilatkozás leronthat, azaz felülírhat.

bandiras2 2015.07.31. 23:50:39

Lerontás; felülírás. A Korán 2.106 szerint egy korábbi kinyilatkozást egy későbbi kinyilatkozás leronthat, azaz felülírhat. A muszlimok szeretik a tudatlan nyugatiak elé tárni a Korán 2.256-ot, mely szerint a vallásban nincs kényszerítés, azt sugallva, hogy az iszlám a türelem vallása. Ez nem más, mint takija (megtévesztés), ugyanis azt „elfelejtik” elmondani, hogy a 2.256-ot más részek, pl. a Korán 9.5, vagy a dzsihádra felhívó Korán 9.29 lerontotta, azaz felülírta.
Az Ön teendője

Most, hogy elolvasta ezt az összefoglalót, két út közül választhat. Az egyik út az, hogy behunyja a szemét, bedugja a fülét, és azt kántálja, hogy „lalalalala”, esetleg politikailag korrekt módon felkiált, hogy ez az összefoglaló egy „rasszistafasisztanácigárdista” írás. Azt azért vegye figyelembe, hogy ettől még a Sámsoni úton tapasztaltak nem fognak megszűnni. A másik út az, hogy ha kételkedik abban, amit olvasott, akkor utánanéz a dolgoknak, bár arra számítson, hogy a legtöbb szakirodalom angol nyelven érhető el. A javasolt művek a következők:

Korán (Quran)
Bukhari (Sahih al-Bukhari)
hadisz (hadith), pontosabban hadiszok
Az utazó támasza, és a hit követőjének eszközei (Umdat as-Salik wa 'Uddat an-Nasik), azaz Reliance of the Traveller and the Tools of the Worshipper

Ha ennyi olvasásra nincs sem ideje, sem energiája, akkor az interneten számos, hasonló összefoglalót találhat akár írott, akár képi formában, melyek levezetik, hogy az iszlám miért nem egyeztethető össze az európai társadalommal, tehát a magyar társadalommal sem. Ha Ön minél több családtaggal, baráttal, munkatárssal, osztálytárssal és tanítvánnyal megosztja ezt az összefoglalót, és minél több magyar ember megérti, hogy miről van szó, akkor csökken az esélye annak, hogy magyar városok és városrészek számos nyugat-európai, kanadai, amerikai és ausztrál város és városrész sorsára jussanak.

Más:

Fölösleges levélféle rögeszmés idegenrajongókhoz

Sohasem tudjátok megtagadni magatokat. A zsigereitekben ott az ösztön: mindig az idegent pártolni a magyar ellenében. Mindig lelkesen akciózni, ha a magyarságra nézve káros jelenségeket lehet erősíteni, fokozni.

Ezért hangoskodtok most lelkesen lihegve a Magyarországra zúduló idegenek érdekében. Akik naponta ezrével osonnak át a trianoni határon. Vannak köztük menekültek, szerencsevadászok és magukat menekülteknek álcázó terroristák egyaránt. Sokuk megsemmisíti iratait, nehogy azonosítható legyen. Tényleg így tesz egy üldözött, aki könyörületet, segítséget remél? A választ ti is tudjátok. Akinek nincs takargatnivalója, aki becsületes szándékkal érkezik, az nyíltan kér segítséget. Arról nem beszélve, hogy aki valóban az életéért menekül, az megkönnyebbülten megáll az első olyan országban, ahol nem dúl véres háború. Az idegenáradat útvonalán nem Magyarország az első ilyen ország.

De ezt is pontosan tudjátok.

A valóság azonban sohasem érdekelt titeket. Helyette – ki elmeorvosért kiáltó rögeszméitől hajtva, ki megfeketedett magyargyűlölettől fűtve – mindent megtesztek azért, hogy a magyarságnak, Magyarországnak ártsatok.

Ezért akarjátok megtagadni tőlünk az önvédelem alapvető jogát. Ezért hörögtök, vicsorogtok, visítoztok eszelősen belpesti komfortzónátokból most épp az idegenáradat megállítása ellen. Hogy hogyan élnek, mit éreznek, mit gondolnak a végek rettegésben élő magyarjai, akikre „Allah akbár!” csatakiáltással ront rá az idegen csőcselék, titeket ugyanúgy nem érdekel, ahogy a cigányügyben sem voltatok soha kíváncsiak a valóságra.

Ezért nincsenek illúzióim veletek kapcsolatban. Mégis felhívom a figyelmeteket valamire.

Naponta ezrével áradnak az idegenek Magyarországra. A pontos adatok megtekinthetők a rendőrség honlapján.

Átlagoljatok, és szorozzátok be háromszázhatvanöttel. Segítek: ennyi nap van egy esztendőben.

Ha megvan az eredmény, kezdjétek el végiggondolni, hogy ilyen mennyiségű Allah akbár-t ordító ember vajon mit gondol kedvenc témáitokról: a szivárványos „nászról” vagy épp a holokauszt-centrikus világnézetről!

Ha ez is megvan, akkor ideje, hogy elkezdjétek kihúzni a fejeteket a seggetekből, ahová még mélyebbre dugtátok 2004-ben, amikor a magatokfajta idióták magyarok milliói ellen uszítottak!

Ágoston Balázs

Jobbegyenes blog

sanyix 2015.08.01. 00:02:39

@Krisz11: akkor ezek szerint a kormányt eltartani és nekik adót fizetni nektek kell, hiszen ti ajnározzátok? :D

Én benne vagyok a dologban :D

mortullus 2015.08.01. 00:32:21

@bandiras2: Örülünkvincent blogra ezt bemásoltam. Fel is ment a pumpa bennük. Ballibó tiltás/törlés lett a vége. Szánalmas.

mortuIlus 2015.08.01. 00:48:06

@mortullus: Most tiltják ki épp a hatodik nickemet. Két migráns-seggnyalás között. Soros Gyuri elégedett, hétfőn gondolom utalja a pénzt az örülünkvincent blog csapatának.

bandiras2 2015.08.01. 00:54:34

@mortuIlus:
Én a orulunkvincent blog on postoltam, és használtam el 4 nicket. A kisborjú bőszen linkelgeti a bibliát a keresztényi befogadásról, de mikor felhoztam neki Kapisztrán Jánost, és az ő életútját, valahogy nem akaródzott neki válaszolni.
Azt írta: "A tényekről fogalmad sincs."
Bazmeg ez lehazudja a napot az égről! éppenhogy a forrásmunkát idéztem, aztán törli a kommentemet, amire a kommentje hivatkozik. Besírok ezeken. Éljen a szabad és demokratikus cenzúra! Hiszen mindenkinek szabadon lehet bármilyen véleménye, amíg az egyezik a liberális értelmiség álltal megállapított megkérdőjelezhetetlen felsőbbrendű l véleménnyel. Minden más véleményt el kell tiporni, halgattatni, letörölni, lehazudni, nem létezővé tenni, nehogy valaki más is olvassa, és neagyistan kétely induljon meg a megfelelően kondiCIONált agytekervényeiben a felsőbb lények, az aranyborjú népének irányában.
Ez a blog alulmoderáltsága miatt üdítő kivétel. Ezúton is köszönöm a bloggazdának.

maroz 2015.08.01. 06:28:40

@Bogyó 2: A balliberális az egy teljesen oké fogalom.

Azokat takarja, akik egyrészt a régi, állampárti hatalmukat átmentve 1989 után is pozíciókban maradtak, és ezt a pozíciót arra használták ki többek között, hogy a hatalomátmentést generációsan is bebiztosítsák:

kakukkfeszek.blog.hu/2015/05/10/a_doktordomenypeter_mint_jelenseg

Másrészt, mert a puszta hatalomátmentés még nem elég, a balliberális létezéshez az is kell, hogy ezek a hatalmukat átmentett erők és mindazok, akik csicskaként vagy hasznos idiótaként ebben segítették őket magukra úgy tekintenek, mint az európaiság, a nyugati értékek egyedüli hazai képviselőire, akik már most elérték az európaiság szintjét, és az országot is fel tudnák zárkóztatni, ha nem lenne ez a sok balkáni aljanép, akik lehúzzák őt.

A balliberális tehát egy elitfrakció, és persze balliberális az is, aki őket aktívan támogatja. Ennek a "balliberális" szónak lett egy sajátos hazai jelentése, a se nem liberális, se nem baloldalit jelöli, aki talán maga sem tudja, hogy miben hisz, de ez nem is fontos, mert megmondják neki Nyugatról, hogy miben kell hinnie, és ő abban fog.

maroz 2015.08.01. 06:35:12

@zila5: "az oldaliságnak már semmi értelme nincs, hacsaknem anyagi... "

Nézd meg a poszt mottóját. Erről van szó, amikor oldaliságot nézel csak rezsimpatkányokat látsz. Nem az a kérdés, hogy mire "érdemes" feleződni, hanem hogy a tehetetlenség viszi a szereplőket: a rezsimpatkányok elfoglalják a jól fizető helyeiket és ők magyarázzák nekünk a valóságot.

Mi úgy feleződünk, hogy ki az egyik rezsimpatkánynak hisz és a másikat fújolja, ki a másiknak és az egyiket, de a sajátját akkor sem veszi észre, ha az ölében ül.

maroz 2015.08.01. 06:39:59

@mortuIlus: Ugyan már, őket politikai pozíciókkal jutalmazzák, már ugye amikor és ahol hatalmon vannak a sajátjaik.

Kérdezd meg tőlük legközelebb, hogy hová lett a blog alapítója, Szempontpuska. :DDD

maroz 2015.08.01. 09:51:02

@feketeesfeher: Na, akkor ezt nézd meg:

"És a civilek? Miért a Facebookon szerveződő csoportok, önként szerveződő közösségek és altruista egyének látnak el olyan feladatokat, amelyek egy normális országban a hatóságok, hivatali szervek dolga? Miért ők osztanak élelmet, tisztálkodási eszközöket, információt, segítséget?"

orulunkvincent.blog.hu/2015/07/31/kereszteny_orszag

A civileket pedig oda kéne befogadni, ahová lehet. Megállapítottuk, hogy az országos hatóság broáf, meg különben is, diktatúra van, tehát nincs mit várni Orbánéktól, így ahhoz kell nyúlni, ami van.

A Zuglói Civil Ház van, lehet hozzányúlni.

bandiras2 2015.08.01. 15:31:08

Ha itt diktatúra van, akkor innen ki kell őket menteni! Itt nekik nem jó! Különben is itt rendkívül sok náczirasszistafasiszta nép lakik, akiktől rettegni kell, szóval mentsék meg őket tőlünk, és vigyék őket innen!

mortullus 2015.08.01. 16:30:39

A XIX. századi askenázi beözönlés negatív utóhatásait a mai napig érezzük, de ez a niggercigányszírirakiafgánkecskepásztoráradat sokkal rosszabb véget fog érni. Persze még van kb. 3 percünk, hogy észbe kapjunk, nem több!
Tervezettnél kétszer élesebb pengefal, fegyveres határőrizet vissza, tűzparanccsal! Akik már itt vannak, visszatoloncolás azonnali hatállyal. Migránssegítőknek és seggnyalóknak többszázezer Ft büntetés, súlyosabb esetben börtön. Ébresztőőő magyarok!!!
süti beállítások módosítása