HTML

Csoportterápia

  • Kopó: Annak a paradox helyzetnek mi a feloldása, hogy a felújításhoz tőke kell, az meg az önkormányzatna... (2021.12.21. 01:47) Faszádizmus
  • ATCG: Csak a csönd (2019.07.30. 00:21) Outdoor
  • maroz: @KUNTYI: Ötmillió forintot azért nem akkora kunszt elhasználni, például felteszed a ruletten a pir... (2016.11.25. 05:42) A napelem haszna Magyarországon
  • maroz: @annamanna: Nézd meg, hogy kik és mire használhatják ezt a bringát. Nézd meg a motorját: 0,25 kW a... (2016.04.19. 12:51) Zöld rendszám
  • bontottcsirke: @dr Smittpálelnökúr: Ezaz! Rekesszz ki mindenkit, aki nem a haverod! Így szép a demokrácia. (2016.02.07. 13:02) Demokratikus ellenzék

Egy másik segglyuk

segglyukbanner.png"A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, és senki sem kíváncsi a másikéra."



Irl kommentelnél? Gyere a Gólyába!

golya.jpg

Ambulánsan kezeltek száma

Címkék

alföldi (2) államadósság (1) államcsőd (1) államforma (1) ami még egy blogon is ciki (1) aranyszalag minőség (1) a létezés magyar minősége (15) ballib (13) balliberális értelmiségi elit krémje (2) bizalom (4) bloglossza (31) bürokrácia (1) chiken game (1) cigány (1) civil (17) civilek (6) civil politizálás (1) demokrácia (1) égés (1) egyéb ápoltak (7) egyetemfoglalás (1) életvilág (4) elit (20) ellenzék (1) emlékezés (1) emlékezés-biznisz (1) eperjes károly (1) építészet (1) erkölcs (6) erőss zsolt (1) érték (15) értelmiségi elit (6) etatizmus (2) felelősségvállalás (1) fellegi (1) felsőoktatás (1) fidesz (1) fogyasztóvédelem (2) gasztroezmegaz (1) gasztronómia (4) giró szász (1) gyereknevelés (1) győzelmi jelentés (1) gyurcsány (3) g pont (1) háború (1) hallgatói érdekképviselet (2) hatalom (6) hazugság (1) helyreigazítás (1) hétköznapi apróságok (2) hétvége (17) homofóbia (1) horsefuckers pride (1) igazságosság (1) indulatposzt (1) jobbik (2) jogállam (5) jövőkép (17) kisember (10) kiss péter (1) konzervativizmus (1) kormány (1) kormányzás (3) kövér (1) középosztály (1) kreativitás (2) kultúra (2) lányomnak mondom (1) lázár (1) lengyel lászló (1) levelező tagozat (3) liberális demokrácia (1) lmp (1) magánügy (1) magyar gasztronómiai egyesület (1) magyar narancs (2) matolcsy (1) mazsihiszti (1) média (11) migráció (1) milla (1) mszp (5) munka (1) náci (2) nacionalizmus (1) nemzeti középosztály (1) nyitottakvagyunk (1) oktatás (13) orbánizmus (10) palotaőrség (1) pártállam (3) pártpolitizálás (11) pénzért bármit (1) pintér (1) plágium (2) polgár (1) polgárosodás (3) pozsonyi ádám (1) progresszió (1) rendszerváltás (2) románia (5) schmitt pál (6) selmeczi (1) szabadság (1) szanyi tibor (6) szíria (1) szőkenő (1) tarlós (1) társadalom (25) TGM (1) tudomány (3) tv2 (1) ünnep (4) vágó istván (1) választás (1) vallás (1) vélekedéseink (1) vendégposzt (1) vicc (2) vidéki tanácselnök (1) zárszó (1) zászlóégetés (1) zombiszdsz (1) zsidó (3) Címkefelhő

Házirendetlenség

Csak úgy, miheztartás végett

-Doktor úr, nagyon fog fájni?
-Igen. Mégis, mit képzel, ha jól esne akkor magunknak csinálnánk!

Ezt a blogot magamnak csinálom, hogy jól essen. Ne vedd el ezt tőlem. Ne agitálj, mert nem érdekel. Ne mondd el nekem, hogy elfogult vagyok, mert ezt én is tudom. Igen, ezen a blogon elfogultan írok, ezt nem is tagadom. Azt gondolom ugyanis, hogy jobb, ha felismerem és figyelek a saját elfogultságomra, mint ha letagadnám és állítanám, hogy az elfogult véleményem elfogulatlan.

Ne agitálj, ne próbálj meg legyőzni, hanem beszélgess velem. Ha akarsz. Próbáld megismerni a gondolkodásomat, cserébe én is igyekezni fogok megismerni a tiedet. Attól még nem dől össze a világ, ha ugyanarról a szeletkéjéről te meg én másként gondolkodunk. 

Ha beszélgetni szeretnél velem, akkor vedd figyelembe, hogy engem a dolgok érdekelnek és nem annyira a vélemények. Épeszűbbnek tartom magukról a dolgokról beszélgetni, vitázni, mint a véleményekről.

Nem különösebben zavar, ha minősítesz, nem szeretnék innen semmit se kitörölni, se kitiltani senkit, de arra kérlek, hogy a többi ápoltat ne minősítsd. Szeretném, ha ez egy komfortos diliház maradna, zártosztály nélkül.  

Köszönöm, és érezd rosszul magad nálunk!

Pomádé király doktorija

2012.01.25. 11:50 | maroz | 2 komment

Címkék: plágium schmitt pál bloglossza

Most hagyjuk Pomádé királyt, olyan, amilyen, és gondoljunk bele, miért is ne lenne olyan, amilyen, ha az alattvalóknak így, olyannak, amilyennek is tökéletesen  elfogadják? Most inkább az alattvalókról ejtenék pár szót. Lamentálnék egy kicsit afölött, hogy tízmillió hazánkfia közül nem akad egy Igaz Ember, egy ártatlan gyermek, egy őszinte kisinas, aki ki merné mondani, hogy a király bizony meztelen. 

Annál mi sem természetesebb, hogy a palotaszolgák lelkesen cipelik az uralkodó után a semmiből font köntös levegőből készült uszályát és egymást túlharsogva dicsérik a király láthatatlan ruháját, ez van, ez legalább akkora evidencia, mint az, hogy a keselyű dögöt eszik, ilyesmin kiakadni teljesen fölösleges. Ezzel szemben az már kifejezetten elkeserítő, hogy nincs ember, nincs intézmény ebben az országban, aki/amely szólni merészelne.

A Magyar Tudományos Akadémia lapít, mint szar a fűben.

Hallgat Pálinkás, hallgatnak az akadémikusok, pihennek a grémiumok, kiköthették őket, bennük még a sötétség is kussol. 

Hallgatnak az MTA intézményei is. Csöndben van a Filozófiai Kutatóintézet, pisszenni sem pisszen a Politikatudományi Intézet, pedig nem is olyan rég volt az, amikor ezen intézményeket pont a kikezdhetetlen minőség jegyében definiálták újra, nem is annyira csöndesen. Érdekes, akkor még tudták, hogy mi fán terem egy tudományos publikáció, és minden további nélkül törték ki olyan emberek nyakát, akikhez képest Schmitt Pál, pardon, Dr. Schmitt Pál egy zsakuzziba szellentő celeb, egy VV Pali.

Hosszú ideig hallgatott a Semmelweisről elnevezett egyetem is, majd miután megszólalt az embernek volt egy olyan érzése, hogy bár ne tette volna. Tegnap még ott tartottunk, hogy nincs e lángoktól öleltben egy igaz ember sem, akire rá lehetne bízni valamiféle bizottságosdi keretében azt, hogy kimondja: tényleg pucér a törzsfőnök. Az a hír járta, hogy nem meri senki elvállalni. Senki, széles e hazából. És miért nem? Mert fél. De mit félt valójában? Az esti réteskéjét. Ha merne nem lépni egyszerre, kockáztatná az esti rétesét. Az aznapit. Másnap már újból léphetne egyszerre, szinte biztos, hogy meg is kapná érte a megszolgált réteskét, de neki minden este kell, ez van, ehhez tessünk igazodni.

Volt hír az is, hogy külföldről hozunk szakértőket vizsgálódni. Tízmillió emberünkből nem akad egy igaz, ártatlan, őszinte sem, se gyerek, se kisinas, sem senki fia. Borja. Importra szorulunk, mi, a valamiféle magyar érték és magyar igazságosság jegyében függetlenségi háborút vívó csodanációja Európának. Sőt: a világnak.

Most meg az a hír, hogy mégsem lehet elsunnyogni, valamit mégiscsak szükséges csinálni, no, hát lesz bizottság, de nem árulják el, hogy kikből áll. Össze vagyunk magunkat fosva. Ez lesz mától a minta. Bízzunk benne, hogy elterjed, hogy ami nagyban, az előbb-utóbb kicsiben is. Hogy majd valami lokális notabilitás, a pártállam valamelyik gauleiterének a gyereke ha pöcsöt rajzol az üres lapra és úgy adja be, nem lesz tanerő, aki vissza merné utasítani a dolgozatát. Sőt, kiteszik a dicsőségfalra, és áhítattal mennek el majd előtte: né, milyen remek a kis Tas Huba Töhötöm esszéje! 

És a dolgok természetes folyásaként a kis Tas Huba Töhötöm felcseperdik, majd megkapja a segge alá a papától 25. születésnapjára a helyettes államtitkári széket, ahonnan is majd jól elmondja nekünk, hogy hogyan kell élnünk, hogyan kell mindenről gondolkodnunk, milyen értékeink legyenek, lehetőleg Isten nagyobb dicsőségére, ámen.

Ez a magyar út, és miért? Mert tízmillió között egy nem akad, aki hitelesen is ki merné mondani, hogy a címerállat segge kopasz, pöcse lobog, ideje lenne kiröhögni, emberek.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kakukkfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr493755749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szolgálati Füldugó 2012.01.31. 01:33:59

Gyáva népnek nincs hazája.

vörösbor(de)minőségi 2012.02.22. 05:05:02

velős rövid lényegre törő!ugyanakkor szomorú is.
azt veszem észre,hogy a manipulálást olyan offenzivan alkalmazzák-ami kimerití a kettőtől tizenötévet!de az is szemmel látható,hogy arra megy ki a játék(ami kurvára nem játék)hogy emberek belefásuljanak.azt hiszem itt tartunk napjainkban.ha csak együtt tudnánk gondolkozni,már az is nagy dolog lenne,mert ebből meglenne az a pár százezer ember aki szabad szemmel is jól látható módon tudná a nemtetszését kinyilvánítani.de napjainkban nemhogy együtt gondolkodás nincs hanem még utolsó erőnkkel egymásnak esünk és nem vesszük észre,hogy szinte akarat nélkülivé tettek minket.agymosottá,és egy rohadt nyomasztó gondnokság alá helyeztek.innen ebből az állapotból nem látom a lehetőséget arra,hogy pár határozott mozdulattal ez a csürhe szerteszét legyen kergethető,hiszen még a legyet sem tudjuk elhessegetni az orrunkról.a teljes apátia is a taktika része természetesen,és ez is sikeresen alkalmazva,hiszen mi más a célja a napi 27 órás politikai szájtépések és otromba hazugságok fejbe való nagy nyomáson történő applikálásának?
minél több embert zombivá teszek annál kevesebb a nyűg vele.itt lehet látni egy olyan folyamatot a történelem alaposabb ismerete nélkül is,ami megmutatja mennyire lehet feszíteni a húrt-és ez a jelen helyzetben már mindenki számára nyilvánvaló,hogy ez bizony túl van feszítve kérem!mégis még mindig azt látom,hogy inkább húrunk rugalmasságára vagyunk büszkék mintsem végre az asztalra basznánk egy jó nagyot.az viszont kérdéses,hogy egy ideges és felhergelt állapot az hova vezet mert a megoldások azok általában nyugodt józan mérlegelést okos döntést követően születnek.amikor a tüntetés szó már tüntiként forog a köztudatban,akkor ennek komolyságát sikerült-e már végképp elvenni,vagy maradt-e még annyi vér a pucában és van-e annyi pucával rendelkező aki végre nyomatékosan összehúzza a szemöldökét és megmutatja,hogy tovább ezt igy nem hagyjuk.
süti beállítások módosítása