HTML

Csoportterápia

  • Kopó: Annak a paradox helyzetnek mi a feloldása, hogy a felújításhoz tőke kell, az meg az önkormányzatna... (2021.12.21. 01:47) Faszádizmus
  • ATCG: Csak a csönd (2019.07.30. 00:21) Outdoor
  • maroz: @KUNTYI: Ötmillió forintot azért nem akkora kunszt elhasználni, például felteszed a ruletten a pir... (2016.11.25. 05:42) A napelem haszna Magyarországon
  • maroz: @annamanna: Nézd meg, hogy kik és mire használhatják ezt a bringát. Nézd meg a motorját: 0,25 kW a... (2016.04.19. 12:51) Zöld rendszám
  • bontottcsirke: @dr Smittpálelnökúr: Ezaz! Rekesszz ki mindenkit, aki nem a haverod! Így szép a demokrácia. (2016.02.07. 13:02) Demokratikus ellenzék

Egy másik segglyuk

segglyukbanner.png"A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, és senki sem kíváncsi a másikéra."



Irl kommentelnél? Gyere a Gólyába!

golya.jpg

Ambulánsan kezeltek száma

Címkék

alföldi (2) államadósság (1) államcsőd (1) államforma (1) ami még egy blogon is ciki (1) aranyszalag minőség (1) a létezés magyar minősége (15) ballib (13) balliberális értelmiségi elit krémje (2) bizalom (4) bloglossza (31) bürokrácia (1) chiken game (1) cigány (1) civil (17) civilek (6) civil politizálás (1) demokrácia (1) égés (1) egyéb ápoltak (7) egyetemfoglalás (1) életvilág (4) elit (20) ellenzék (1) emlékezés (1) emlékezés-biznisz (1) eperjes károly (1) építészet (1) erkölcs (6) erőss zsolt (1) érték (15) értelmiségi elit (6) etatizmus (2) felelősségvállalás (1) fellegi (1) felsőoktatás (1) fidesz (1) fogyasztóvédelem (2) gasztroezmegaz (1) gasztronómia (4) giró szász (1) gyereknevelés (1) győzelmi jelentés (1) gyurcsány (3) g pont (1) háború (1) hallgatói érdekképviselet (2) hatalom (6) hazugság (1) helyreigazítás (1) hétköznapi apróságok (2) hétvége (17) homofóbia (1) horsefuckers pride (1) igazságosság (1) indulatposzt (1) jobbik (2) jogállam (5) jövőkép (17) kisember (10) kiss péter (1) konzervativizmus (1) kormány (1) kormányzás (3) kövér (1) középosztály (1) kreativitás (2) kultúra (2) lányomnak mondom (1) lázár (1) lengyel lászló (1) levelező tagozat (3) liberális demokrácia (1) lmp (1) magánügy (1) magyar gasztronómiai egyesület (1) magyar narancs (2) matolcsy (1) mazsihiszti (1) média (11) migráció (1) milla (1) mszp (5) munka (1) náci (2) nacionalizmus (1) nemzeti középosztály (1) nyitottakvagyunk (1) oktatás (13) orbánizmus (10) palotaőrség (1) pártállam (3) pártpolitizálás (11) pénzért bármit (1) pintér (1) plágium (2) polgár (1) polgárosodás (3) pozsonyi ádám (1) progresszió (1) rendszerváltás (2) románia (5) schmitt pál (6) selmeczi (1) szabadság (1) szanyi tibor (6) szíria (1) szőkenő (1) tarlós (1) társadalom (25) TGM (1) tudomány (3) tv2 (1) ünnep (4) vágó istván (1) választás (1) vallás (1) vélekedéseink (1) vendégposzt (1) vicc (2) vidéki tanácselnök (1) zárszó (1) zászlóégetés (1) zombiszdsz (1) zsidó (3) Címkefelhő

Házirendetlenség

Csak úgy, miheztartás végett

-Doktor úr, nagyon fog fájni?
-Igen. Mégis, mit képzel, ha jól esne akkor magunknak csinálnánk!

Ezt a blogot magamnak csinálom, hogy jól essen. Ne vedd el ezt tőlem. Ne agitálj, mert nem érdekel. Ne mondd el nekem, hogy elfogult vagyok, mert ezt én is tudom. Igen, ezen a blogon elfogultan írok, ezt nem is tagadom. Azt gondolom ugyanis, hogy jobb, ha felismerem és figyelek a saját elfogultságomra, mint ha letagadnám és állítanám, hogy az elfogult véleményem elfogulatlan.

Ne agitálj, ne próbálj meg legyőzni, hanem beszélgess velem. Ha akarsz. Próbáld megismerni a gondolkodásomat, cserébe én is igyekezni fogok megismerni a tiedet. Attól még nem dől össze a világ, ha ugyanarról a szeletkéjéről te meg én másként gondolkodunk. 

Ha beszélgetni szeretnél velem, akkor vedd figyelembe, hogy engem a dolgok érdekelnek és nem annyira a vélemények. Épeszűbbnek tartom magukról a dolgokról beszélgetni, vitázni, mint a véleményekről.

Nem különösebben zavar, ha minősítesz, nem szeretnék innen semmit se kitörölni, se kitiltani senkit, de arra kérlek, hogy a többi ápoltat ne minősítsd. Szeretném, ha ez egy komfortos diliház maradna, zártosztály nélkül.  

Köszönöm, és érezd rosszul magad nálunk!

Kereslet-kínálat

2013.09.11. 09:25 | maroz | 19 komment

Címkék: média gyurcsány magyar narancs

Kavarog az egész vertikum. Persze még mindig nem kell semmit elkapkodni, Pató Pál úr népe hátradőlhet, hiszen a választásig még van vagy 7-8 hónap, ennyi idő alatt egy nő egy gyereket is kihord, ha picit belehúz, szóval ejj, ráérünk arra még, de azért némi körülnézés, némi tájékozódás lassan már időszerű. Sok stratégia már ennyin megdől, hová készülsz, Fodor Gáborka, megyek cseresznyét szedni, oké, de december van, jó, jó, tudom, tudom: sál, sapka, kesztyű. Az az óvatoska tudásocska kezd el most már szinte feltartóztathatatlanul beszivárogni a párt-szcéna aktorainak a fejébe, hogy 2014-től kis híján feleannyi parlamenti székecskén kell megosztozni, mint eddig, és egyes, hihetőnek tűnő becslések szerint ha ma lenne az a bizonyos nap, akkor a jobboldal elég jó eséllyel elvinné a helyek 75-80 százalékát, gyors fejszámolás, tehát 2014-től a balliberális seggecskéknek marad 40-50 székecske. Összesen. 

Megvan tehát a szám, lehet elkezdeni megrettenni, azt a mindenit, 2018 milyen kurvamessze van, számba venni a készleteket, kiszámolni, hogy hány embert is bírna el az a bizonyos mentőcsónak és amint kijött a létszám neki lehet látni gusztusos módon a fölösleget kidobálni. Mondjuk speciel Fodor Gábort nem sajnálom, hanem csak azokat a jobb sorsra érdemes fiatalokat, akik valamiféle teljesen érthetetlen naivságból pont az ő szárnyai alatt gondolták megrepülni első köröcskéiket a honi politika kányáktól hemzsegő egén. Tán még az a szörnyűség is bekövetkezhet, hogy még magának a Nagy Reménységnek sem, a baloldal nagy megújítójának, Gyurcsány Ferencnek sem jut székecske. Viszont nagyon nem mellékes, hogy neki valószínűleg van egy privát mentőcsónakja is, legalábbis a vertikum mintha erre játszana.

Mert a székecskék számának az összemenése nem csak a pártpolitikusi seggekre lesz drasztikus hatással, hanem arra a vertikumra is, ami a seggek alá szerveződött, statikai megfontolásokból. Csöndes és roppant ízléses szimbiózis ez: a vertikumban alul lévők igyekeznek úgy, ahogy támaszt nyújtani a seggnek, amiért az cserébe ilyen-olyan módon juttat nekik lefelé valamit abból, amit felülről meg bírt szerezni. Vizuális alkatok a kép értelmezésénél előnyben. Szóval indul a helyezkedés, a vertikum követi megrettenésben a seggeket, beindul a spekulálás, marketingesek félrerakva mindenféle szakmai skrupulust átveszik az irányítást a lapszerkesztők fölött, élet-halál kérdése felmérnünk a kereslet-kínálatot, és ha a megélhetési harc azt követeli, akkor trollszámlálásra használjuk a Belpolitika rovatot, az újságírás nagyobb dicsőségére. Az, hogy az ilyesmi már egy blogon is kínos hagyjuk, hiszen a mindennapi betevő tíz deka párizs... öööö, hoppá, az egy másik leágazódása ugyanennek a vertikumnak, szóval a mindennapi betevő csík kokócska... na, talán ez sem igaz, ilyesmi a vertikum magasabb szintjein jellemző, tehát a mindennapi kannásbor végveszélyben, túlélési stratégia ez, ne finomkodjunk.

A Magyar Narancsnál a kereslet-kínálat felmérésekor kijött, hogy a lapot a Demokratikus Koalíció (lánykori, asszony, és bármilyen egyéb nevén: Gyurcsány Ferenc) legelszántabb hívei fogyasztják. 56%-os, abszolút többségben vannak, a párt névadóját és egyedüli lényegét (lásd még a viccet a randa nővel, gusztustalan, ocsmány vicc, legyen elég a poénja: -Van, de ha nem fogod be a szád, akkor kihúzom!) még ennél is nagyobb arányban, 59%-ban zabálják a lap olvasói. Mire kellett ez az egész trollszámlálás? De hiszen megmondták előre:

Brutális következményei nem lesznek, de önök és mi is sokkal tisztábban fogunk látni – kellő számú szavazat esetén.

Korrekt. És lőn: ők már el is kezdtek sokkal tisztábban látni, sóhajtottak egy nagyot, nos, ha nekünk ezt a segget dobta a pártlottó hát ezt dobta, a kereslet-kínálat törvénye kegyetlen, így nincs mit tennünk, ezt kell nyalnunk, keserű sors, de hát ez van, mi szakítottuk magunknak, pofavágásokat kéretik abbahagyni és elkezdeni intenzíven szagolni. Mondjuk szerintem azért mégiscsak közelíti a brutálist, amikor egy jobb sorsra érdemes lap egyenesen a címlapon mutatja be a "hogyan reszeld a nyelved hozzá az aktuális segghez" kűrt, de hát elkoptak nekünk már a jelzőink jó régen, ahol minden brutális ott semmi sem brutális, viszont az vitathatatlan, hogy következmény. Nem kéne vele foglalkozni, mert úgy járunk, ahogyan  Bunyan trágyagereblyés embere, ha állandóan csak a szart keressük idővel az egész életünk is csak és kizárólag szarral lesz tele, de ezt a "nem kéne"-t  könnyebb kimondani, mint betartani, füllentsük azt tehát, hogy rugalmas elszakadás, no meg az örök mentség: van azért szépség ebben is, idézném:

És ennek a PR-akciónak épp ez a legfontosabb tanulsága: Orbán Viktor képtelen érdemi reakcióra, ha valós problémákkal szembesül. Éppen ezért nem adott rendes újságírónak interjút, mióta kormányon van. Mert gyáván menekül minden valódi kérdés elől.

Namost. Kizárt dolog, hogy az újságíró (itt lehetne kicsit hofizni, hogy: illetve az az entitás, aki cikket ír és tíz kilométerről nézve egészen úgy néz ki, mint egy újságíró) ne tudná, ne lenne tisztában azzal, hogy a miniszterelnök Blikk-beli szereplése pontosan az, aminek nevezi: PR-akció. Aki nem teljesen hülyült még hozzá a Gyurcsány-drukkerekhez azt is tudja, hogy mi várható el egy ilyen akciótól, hogy melyek a szabályai, hogy hogyan működik. Persze ettől még egy tisztességes újságíró egy tisztességes lapban mondhatna erről is pár tisztességes szót, születhetnének tisztességes gondolatai és azokat akár velünk, olvasókkal is megoszthatná, de itt nem erről van szó. Figyelje meg a kedves olvasó a címlapos szösszenet nyelvezetét, a szóhasználatot, a szimbólumokat és már képben is van: igen, itt kérem a kereslet-kínálat törvénye érvényesül, a Gyurcsány-fanok ezt a nyelvet beszélik, és ha ők lesznek azok, akik minket a következő években eltartanak, hát mit tehetünk, leírjuk nekik címlapon, hogy a bármire is képtelen Orbán gyáván menekül. Ott, abban a sarkocskájában a mentőcsónaknak kérnénk mi is egy pici helyet, ígérjük, jók leszünk, hálásan evezünk pár idedobott csontocskáért, és ha még némi ín és húsmaszadék is maradt rajta, akkor dalolunk is. 

Persze mindezek tükrében kicsit bizarr ez a "rendes újságíró" az ő szájukból, hirtelen nem is tudom, hogy kire gondolhattak, esetleg valamelyik tízdekásra? Kérhetnék talán egy nevet, címet, no meg az orgánum megnevezését, ahol ez a "rendes újságíró" publikál? Jelentem, én már egy ideje keresem azt a lapot, azt a helyet, azt az akármit, ahol "rendes újságírók" írnak, amit nem egy éppen ügyeletes Szanyi etet párizsival, keresem, keresem, de nem nagyon találom. Pedig igényem, az speciel lenne rá. Döbbeneteset mondok: még fizetnék is érte. Sajnos fogalmam sincs, hogy a piacon az én igényem hogyan viselkedik, mekkora, rétegigény-e, vagy inkább csak annyi van, hogy nem érné meg kiszolgálni, hiszen az munkával járna, míg a seggnyalás az undor leküzdése után állítólag egészen elviselhető, szóval nem nagyon tudom, hogy miben reménykedjek, de ahogyan elnézem amint a kereslet-kínálat könyörtelen törvénye a hazai viszonyokat alakítja arra tippelnék, hogy semmiben. A seggek és az alájuk betagozódó vertikumok szimbiózisa örökebbnek és megbonthatatlanabbnak tűnik, mint az a másik örök és megbonthatatlan. Ébresszen fel valaki negyven év múlva, hátha. 

19 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kakukkfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr235506845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morgan kapitány (törölt) 2013.09.11. 10:16:42

Szinte érzem ahogy a vitriol szétmarja a monitort, haha! Olvasol Indexet? Húzzunk bele, elvtársak - jelszóval gyorsan megpakolták Varánusz, Poldi bácsi és hasonló szeméttel a blogketrecet.
Érdekesek a hozzászólások, ezek szerint sokan nem olvasnak újságot, mert őszinte meggyőződéssel kommentelnek, hogy hurrá, végre elzavarjuk Orbánt.

És ez nagyon szórakoztató.

Morgan kapitány (törölt) 2013.09.11. 10:20:05

A székecskék összemenésének csak pozitív hozadéka lesz. Mikor már az utolsó megyei jöttment senkiházi képviselő is elvárta, hogy ingyen laptop-parkolás-még bizottsági hely, még-stb. legyen tolva alája, akkor csak üdvözlendő, hogy csökkentik ezeket.

Nem sokat spórolunk vele, de legalább nem lesz olyan pozitív karriercsábítás a politikai pálya.

Alonee 2013.09.11. 17:28:39

@Morgan kapitány: "Az fontos, hogy egy témáról elinduljon a polemizálás, de annál fontosabb, az milyen szinten zajlik. Bizonyos szint alatti dolgokkal nem foglalkozom." Elolvastad ezt az idézetet figyelmesen? A minap folyt erről itt disputa. Figyelmedbe ajánlom.
Én olvasom egyébként a fent említett blogokat, sőt olykor kommentelek is, nem tartom szemétnek őket és hidd el a kommentelők olvasnak újságot, kár lenne itt így írni róluk. Mi a fenének sértegetni másokat? Én itt teljesen jól érzem magam, ne csesszük már el, kérlek. Üdvözlettel.

Morgan kapitány (törölt) 2013.09.11. 18:46:51

@Alonee: Persze, Varánusz a választékos szóhasználatú posztjaival és Poldi a nemdemagóg, nemgyűlölködő írásaival.
Nem tudnék értelmes vitába bonyolódni olyan emberekkel, akiknek már a nickje is tartalmazza a nagyon vicces "FideSS" kifejezést.

Másrészt nem kell nekünk vitába bonyolódni bárkivel is. Senkit sem akarok meggyőzni, ha neki jó MSZP/DK-fanként élni, csak tegye.
Én a Gyurcsány-ellenes nézeteim miatt szívtam hat évig, amíg Bánó András és libsi kommentelőprolik örömködtek a médiában és kioktatták/moderálták a vitapartnereiket. Most más idők járnak és a kárörömön túl egy élhetőbb ország felé konvergálnak a folyamatok, elégedettséggel tölt el. Akik megtöltik frusztrált gyűlölettel az Internetet, azok sem kérnek elnézést, hogy jaj,ne haragudj hogy úgy rádkiabáltam a múltkor...beszéljük meg :)

Én csak örvendezek.
Ha olvasnak újságot, akkor visszavehetnének az arcukból, mert az ellenzéki pártok semmit nem tudtak a pozitív megítélésük irányába mozdítani a már megszokott: minden rossz, amit a kormány csinál - kommunikációval.
Biztos ezért ilyen népszerűek.

Alonee 2013.09.11. 19:06:02

"Akik megtöltik frusztrált gyűlölettel az Internetet" Köszönöm, most már világos.

DarthVader 2013.09.11. 19:08:59

@Morgan kapitány:

" egy élhetőbb ország felé konvergálnak a folyamatok, " Melyikről van szó?

DarthVader 2013.09.11. 19:10:17

@Morgan kapitány:

"Én a Gyurcsány-ellenes nézeteim miatt szívtam hat évig"

"Akik megtöltik frusztrált gyűlölettel az Internetet,"

??

Morgan kapitány (törölt) 2013.09.11. 19:36:42

Még visszapillantottam ide. Ha nem jegyeztem volna meg, hogy nem vitázom, akkor jogos felvetés lenne, hogy szerintetek ez a vita? Idézgetünk? Érdemes ezért leírni egy sort is, hogy odavesd, "már értem". Akkor jó neked.

Szóval, szorgos népünk győzni fog, majd elbeszélgetünk mi kakukkmadárral, ti pedig keressétek lelki békéteket Varánuszon, hehe.

Alonee 2013.09.11. 20:38:25

@Morgan kapitány: Ööö, én általában nem szoktam belefolyni a beszélgetésbe, olvasni azért maradhatok?

maroz 2013.09.12. 09:57:59

@Alonee: Miért, te láttál már olyant, hogy egy intenzív kommentember, hogy ne mondjak netharcost kiállt volna azzal, hogy hú, basszus, bocsika, pajtikáim, rosszul gondoltam, tévedtem, elnézést kérek a sok csaholásért? :)

Tényleg nem lenne semmi igazság abban, amit a kapitány mond?

maroz 2013.09.12. 10:02:04

@Morgan kapitány: Én azt is látom, hogy Alonee kollégán valahol mégiscsak kért szépen téged: "Mi a fenének sértegetni másokat? Én itt teljesen jól érzem magam, ne csesszük már el, kérlek. Üdvözlettel."

Számomra ez egy rokonszenves megközelítési mód: elmondani, hogy a másik ember egy adott viselkedése (sértegetni másokat) nekem rossz közérzetet okoz és megkérni a másikat arra, hogy legyen szíves, a kedvemért ne tegye ezt. Szerintem ez nem egy akkora nagy kérés, én a helyedben megfontolnám.

maroz 2013.09.12. 10:11:23

@DarthVader: Lefordítom a kommentedet:

"Na figyelj, te kapitány, hát egy lófasz van itt, nem egy élhető ország felé konvergálás, mert te egy alember vagy, egy szubhumán, egy olyan, akinek még csak legitim saját elképzelése sem lehet arról, hogy milyen is egy élhető ország. Ezt csak mi tudhatjuk, élhető ország csak és kizárólag egyféleképpen képzelhető el, úgy, ahogyan azt a mi véleményvezérkéink nekünk elmagyarázták/elmagyarázzák, aki mást mond az egy idióta, és csókolja meg a seggünket hálából azért, amiért mi megpróbáljuk visszavezetni az Egyedüli Igaz Útra."

És akkor most megkérdezném, hogy úgy mégis, milyen választ várnál egy ilyen kérdésre? Ha már úgyis itt vagy, ha már úgyis ráérsz, ha van szád a beszédre és füled a hallásra, akkor miért is nem próbálod meg ténylegesen is, komolyan is megpróbálni megérteni, hogy milyen más, a te véleménykörödtől eltérő egyéb vélemények vannak arról, hogy milyen is legyen, milyen irányba is konvergálgasson ez az ország? Miért játszmát indítasz beszélgetés helyett?

maroz 2013.09.12. 11:46:07

magyarnarancs.hu/narancsblog/kettobol-ketto-gyurcsanyt-is-elhajtotta-az-mszp-86524

"Ennek a következménye ugyanis könnyen a távolmaradás lehet a szavazáskor, amivel az MSZP végül sokkal több százalékot veszíthet, mint akár Gyurcsány kooptálásával."

Felpörög a nyalógép. :))))

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.09.12. 12:09:49

@maroz: A közvélemény-kutatások jelenlegi állása szerint a "demokratikus ellenzéknek" a gyurcsányistákkal együtt sincs annyi szavazója, hogy megverjék a Fideszt, szóval ilyen szempontból mindegy. Hanem van egy másik matek is: ha volna megállapodás, akkor a gyurcsányista szavazatok beérkezése hozna-e több széket a posztban emlegetett szocialista seggek alá, mint ahány széket a DK seggei vinnének el? Mert ugye ha a DK-val kötött szövetség plusz két széket hoz, de a szövetség ára három szék a DK-nak, akkor az végeredményben mínusz egy.

Alonee 2013.09.12. 12:48:27

@maroz: Nem azért járok erre az oldalra, mert mindig egyetértek veled, többnyire igen, de nem mindig, ráadásul az, hogy egyetértek e veled, talán nem is fontos. Számomra a látásmódod az, ami különleges, általában olyan megközelítéseket használsz, amin sokszor napokig rágódom és verem a fejem a falba, hogy ez miért nem jutott az eszembe.
Ez idáig talán csak egy szimpla seggnyalás lenne, mentségemre szolgáljon, hogy nincs miért. Azt azért pont megtanultam itt, hogy semmi nem fekete és fehér,semmit nem szabad lenézni csak azért mert nem igazodik az én véleményemhez és látásmódomhoz. Morgan Kapitány a fenti hozzászólásában szemétnek titulál blogokat, -ő aki, nem voltam rest megnézni, a Tékozló Homár, nagy kommentelője-, amivel nem értek egyet, ezt írtam meg pár sorban, szándékom szerint udvariasan. A válasza egyébként mérhetetlenül ostoba volt. Az a mód, ahogy megpróbál pl. kisajátítani téged, és kizárni engem " majd elbeszélgetünk mi kakukkmadárral, ti pedig keressétek lelki békéteket Varánuszon, hehe.", mérhetelenül gyenge. Avagy itt van ez a mondat aminek semmi értelme "Ha nem jegyeztem volna meg, hogy nem vitázom, akkor jogos felvetés lenne, hogy szerintetek ez a vita?". Nem számít. Annyira rettenetesen trollízű dumák, hogy ha már szóba került leírom. Én egyébként nem vagyok rossz véleménnyel a Varánuszról, pedig onnan elég rendesen, szó szerint a kurva anyámba küldtek el, pusztán azért, mert a véleményem nem egyezett az ottani kánonnal, de a blog nem szemét és a kommentelők nem ostobák, klasszisokkal jobbak pl. T. homár kommentelőinél, jó, mondjuk ez nem egy nagy cucc.
Elnézést ez egyébként csak úgy kiborult belőlem.
A kérdésedre válaszolva, azt tudom mondani, hogy igen láttam ilyen kommentelőket, nem sokat, de láttam. Érdekes kérdés ez egyébként, pont a Varánusznak van egy normális beszélgetős szárnya, akiknél ez egy alapértelmezett állapot. Apropó, hogy Morgan Kapitánynak van e igaza, a fenti kommentjeiben? Fogalmam sincs. Én csak a durvaságára reagáltam. Nem akarom túllihegni, csak jó lenne végre egy olyan blogot találnom, ahol ha vita van, az érdemi és nem személyeskedő vagy sértegető jellegű. Üdv.

maroz 2013.09.12. 13:48:42

@Holger Hartland: Arra lennék kíváncsi, hogy vajon a DK Gyurcsány nélkül életképes maradna-e. Ki kéne próbálni. Figyelj, Feri, értsd meg, veled nem megy, úgyhogy te viríts olyan egymilliárdot, annyi kezdésnek elég lesz és húzz el valahová jó messzire. Vedd ki a szombatévedet, utazz el egy kellemes klímájú szigetre és írd meg végre azt a kibaszottul jó könyvet a baloldalról. Ennyi áldozatot igazán meghozhatsz azért, hogy megszabadítsuk az országot a zorbánsátántól. :)

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.09.12. 13:54:50

@maroz: Egy régi reklámszlogent átfogalmazva: "a DK Gyurcsány nélkül olyan, mint a Dallas Bobby nélkül." :) Ha Gyurcsány szépen félrevonult volna könyvet írni, eleve nem lett volna DK. Mondok egy provokatívat: ha 2006 őszén vonult volna félre könyvet írni, akkor ma lehet, hogy ő lenne a miniszterelnök.

maroz 2013.09.12. 13:55:33

@Alonee: Megértelek, és sajnos nekem sincs semmi olyan ötletem, elképzelésem, ami közelebb vinne ahhoz, hogy url és pláne irl helyeinken inkább a vita legyen a domináns és nem a személyeskedés. Amik mégis eszembe jutnak azok még saját magamnál sem működnek, így nincs is sok értelme, hogy másoknak ajánlgassam. :)

maroz 2013.09.12. 14:01:55

@Holger Hartland: Aki pedig ezt akkor felvetette azt mint afféle bekokózott juhászkutyák úgy igyekeztünk visszaterelni az Egy Igaz Útra. Igen, -tünk, és talán ideje lenne ezt meggyónnom, de elég hülyén venné ki magát, attól tartok.
süti beállítások módosítása